עבור לתוכן

הפעלת המחשב דרך קוד

Featured Replies

פורסם

אוקיי,לפני כמה ימים פירקתי לוח מקשים מטלפון "זמיר" של בזק.

אז..,עלה לי רעיון לחבר את הלוח מקשים למחשב(ע"י חיבור של מדפסת וכד'..) ולהשתמש בתוכנה שתגביל את השימוש במחשב עד שמכניסים את הקוד הנכון.

אבל...,אין לי מושג איך לעשות את זה!

בלוח יש 10 יציאות(כבלים נפרדים) שונות שאותן אני רוצה לחבר,אבל אני לא יודע איך אני מספק ללוח חשמל(אין לי מושג איך הלוח עובד) ואיך אני עובד עם האותות שיתקבלו מהלוח!.

אם מישהו יכול לעזור לי אז ממש תודה!

בתודה מראש:

עמיחי..

פורסם

תחפש אם יש לך את הדגם של הטלפון, אם כן פשוט תעשה חיפוש בגוגל לפי הדגם ותראה אם יש שירטוטים של הטלפון, שמראים מה מתחבר למה.

רוב הסיכויים שאם יש לך את הדגם של הטלפון אז תמצא בגוגל, אם אין לך אז זה יותר בעיה לדעת :Q

בהצלחה :)

פורסם

מקורי אהבתי אם תצליח תרשום פה אייך בסר

פורסם

אני רק מקווה שאתה מבין שזה לצורכי מודינג בלבד ומי שירצה לעקוף את זה לא תהיה לו בעיה

פורסם
  • מחבר

כן,זה רק בשביל הכיף

פורסם

אה חברים מהכתה שלי

אחד מהם זה LAMER פה מהאתר

רוצים לעשות את זה בכפרוייקט גמר של י"ב

לעשות שחייבים להקיש קוד כדי להדליק את המחשב

פורסם

חחח

אני מקווה שכולכם פה יודעים שאפשר לעשות את זה במחשב שלכם בלי שום מעדל חיצוני אלא על המקלדת שלכם אפילו כשהמחשב כבוי...

כנסו לביוס ואז לאפשרויות חשמל משו כזה ואז ללוח מקשים ואז תוסיפו ססמא וזה הכל- נגיד המחשב כבוי אתם באים מקישים את הסיסמא ואז אנטר והוא נדלק.

פורסם

גם לא רעיון משהו כי אפשר לאפס את הביוס.

ואם זה לא נועד להגנה אז זה סתם לא נחוץ.

פורסם

אוקי נראה לי עליתי על משהו אז ככה כדי להפעיל את המחשב צריך ללחוץ על כמה כפתורים בו זמנית + את כפתור ההפעלה

זה פשוט אז ככה אנחנו בוחרים איזה כפתורים אנחנו רוצים ללחוץ עליהם כדי להדליק ואנחנו שמים מתחת לכפתור מין משטח של מתכת או כל דבר שמוליך חשמל ואז אנחנו מעבירים מהחוט שחתחנואנחנו מעבירים אותו לכפתור ראשון ואז אנחנו נכנסים לשדה איפה שהיה הכפתור ואז חותכים את השביל מתכת ואז ממשיכים אותו אחרי 2 מילימטר בערך ואז יוצא כשלוחצים על הכפתור זה כאילו מעביר את הזרם בגלל שככה החטים נראים מתחת לכפתור---- ----- יש בינהם רוח אז את הרוח הזה אנחנו לוחצים על הכפתור ובכפתור יש משתח ברזל אז זה כאילו מעביר שם את הזרם בערב אני יעלה תמונה אם תרצו פנו אלי לאיסיקיו להסבר ברור יותר

או לקבלת התמונה לפני כולם...

פורסם

תסתכל איך עובד מובילייזר לאוטו .........זה שמקישים את הסיסמא או שאחרת האוטו לא מניע .

וככה תעשה למחשב

פורסם

היה מדריך פה לא מזמן תריץ חיפוש בכתבות

פורסם

היה מדרייך והוא עדיין קיים שמסביר איך לבנות מכשיר שבאמצעות כרטיס מגנטי נותן גישה ללהדליק את המחשב ולא מדליק אותו ישר .

נזכרתי בעוד משהו , לשכן שלי בבלוק יש אינטרקום שאתה מקיש סיסמא ואז הלשונית מקבלת זרם והדלת נפתחת , אתה יכול להשתמש בכזה

פורסם

אתה לא יכול לחבר את זה לחיבור פרללי כי הוא נותן מתחים רק כשהמחשב פועל. אם אני טועה תקנו אותי :|

אפשר אולי לעשות שאתה תהיה צריך ללחוץ על כפתור הpower ואז ללחוץ על כמה מקשים בו זמנית ואולי זה יפעל :/

פורסם

אני לפני כמה שנים בניתי מעגל כזה...

את המעגל בניתי מקיט שקיבלתי במתנה.

ויש אותו אני חושב באריהב..אני יביא לינק.

http://www.arihav.com/products/kits/index.asp זה הקיט הרביעי מלמעלה....

אחרי שאתה מקיש 4 ספרות שאתה יכול לתכנת אותן....נפתח ממסר ואותו אתה יכול בעצם לחבר למה שאתה רוצה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים