עבור לתוכן

זקוק נואשות לעזרה. עדכנתי ביוס והכל התחרבש.

Featured Replies

פורסם

בסופו של דבר  עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס).

בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking"

אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני.

הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע.

עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהCD, אבל לאחר הrestart הבעיה חזרה: המסך שחור והמחשב לא מגיב.

להזכירכם הלוח שלי: Asus K8N-E

מעבד: Athlon64 3400+

(הבעיה התחילה בכלל בעקבות זה שהזכרונות שלי עבדו בחצי ממהירות השעון שהם אמורים לעבוד בה - ראו את האשכול שלי בנושא בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות)

תודה!

פורסם

אחריות.

אם הפיצ'ר הזה בא יחד עם החומרה (גם לי יש את אותו דבר.. של GIGABYBE - התוכנה BIOS@ )

אז זה כלול באחריות.

פורסם

עדכון ביוס זה דבר מסוכן!

פורסם

לא אם עושים אותו כמו שצריך והרבה יותר בטוח לעדכן דרך דוס,ויש לוחות אם הגנה על הביוס לדוגמא אצלי אם הביוס נדפק אני שם תג"מפר במקום הנכון ומכניס דיסקט אם ביוס וזה משחזר מתי שאני מדליק

פורסם

דבר ראשון קרא את חוקי הפורום ונסח לדיון כותרת עניינית.

דבר שני קרא את המדריך הזה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=biosupdate

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים