עבור לתוכן

בעיית התנתקות מהאינטרנט עם מודם ALE 150

Featured Replies

פורסם

למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! :pissed: מישהו יכול לעזור לי??

פורסם

למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!!  :pissed: מישהו יכול לעזור לי??

תתקין NORTON INTERNET SECUERITY ותפעיל כלי שם בשם NORTON CONNECTION KEEP ALIVE!!!

פורסם

מה?! להתקין פיירוול בגלל ניתוקים? ועוד פיירוול כזה קלוקל שרק יגרום לעוד בעיות התחברות?...

ממש לא.

תחליף את המודם הגרוע הזה.

פורסם
  • מחבר

****************הבעיה נפתרה!!!!********************

התקשרתי לבזק ואחרי חצי שעה (!!!) רק הם ענו לי אבל לבסוף ענה לי אחד שהיה נישמע לי קצת חאפר כזה או שהוא מיהר ללכת הביתה, אבל דווקא הוא עזר לי... באחת השאלות הוא שאל אותי אם ניתקתי את הפילטר מאחד השקעים בבית ואמרתי לו שכן, ואז החזרתי את הפילטר וזה הסתדר!!! ;D בכלל הייתי בטוח שהפילטר הזה זה איזה מפצל שלא צריך אותו :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים