פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים nforce זאת ערכת שבבים לAMDnforce3 זה ל AMD 64BITסוקט 478 זה אינטל...משהו פה לא מסתדר לי.. ??? ;Dכל מקרה יש לוחות של אביט יש לוחות של אסוס תלוי מה העדפה שלךאני ממש אוהב את ה IS7-E של אביט, אחלה לאוברקלוקינג ואחלה אופציות, מחיר ממש ממש ממש זול!החסרון היחידי זה הקריאת טמפרטורה המוגזמת, היא קוראת בערך 8 מעלות מעל הטמפרטורה האמיתית.. (לCPU)
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אל תדאג זה לא יפריע לי...הnforce3 רק לAMD?אז איזה שבבים מומלצים?ומה שנתת תומך בכל הדרישות שנתתי חוץ מהשבבים?תן קישור אליו בבקשה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים לוח אם סוקט 478 ו- PCI EXPRESS? לא נראה לי שיצא...אני חושב שב IS7E יש את כל השאר, אולי למעט FIREWARE שעליו אני לא סגורhttp://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר יש שם שני סלוטים ובכללי לא יודע הוא נראה לי :-\עוד מישהו?למה שלא יהיה סוקט 478 עם pci-e?...אולי יש מישהו שימצא(אנמי מקווה)
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים יש סוקט 478 עם PCI-E, רק לא בארץ עדיין. יש אחד כזה של אסוס למשלואין ערכות שבבים שמשלבות גם PCI-E וAGP, לפחות לא בינתיים
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים כי היצרנים רוצים לדחות את הPCI-E קדימה, ואם יהיו צ'יפסטים שיתמכו בשניהם, זה אמנם יהוו מעין כניסה הדרגתית לטכנולוגיה, אבל זה ייצור מצב שהלוח סתם יעלה יותר, ורוב המשתמשים גם ככה ייקנו כרטיס חדש PCI-E ביחד עם הלוח. ככה שאין טעם
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים רק אינטל דוחפת במיוחד את הPCI-E, אתה יכול לדעתי לצפות לתמיכה בשני הסלוטים אצל VIA, SIS ו-NVIDIA (אצל השלישית מן הסתם רק לA64 ולא לP4), פשוט הצ'יפסטים המיועדים עוד לא יצאו ומעבר לזה אין ממש מה לענות על למה.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אוי ווי לא רוצה לשמוע יותר על SIS נפלתי כבר בפח הזה...יש עוד מישהו?בואו נציין שהכי יקר שראיתי עולה 1600~ ואני יכול ליותר עכשיו אז קחו בחשבון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.