פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גםלדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי דיואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי דיויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיחומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללואלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גםלדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי דיואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי דיויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיחומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללואלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמליאל תחבר אף פעם דברים לכבל של ההארד-דיסק, זה יכול לגרום לו לבעיות מתח במיוחד שיש ספק ג'נרי.ויכול להיות זהספק שלך ממש חלש וג'נרי, והוא לא מספיק אפילו להחזיק את המאוורר, איזה ספק יש לך?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מאורר ג'נרי (80ממ) לא אמור להפריע לתפקוד הספקחיבור לכבל של ההרדיסק גם לא אמור ליצור בעיות כלשהם, אפילו שעם ג'נריים אי אפשר לדעת.. חיבור וניתוק תוך כדי עבודה עם המחשב יכול לגרום לקפיצות\נפילות להרדיסקאתה צריך לחבר את החוט האדום מהמאורר לחוט הצהוב מהספק!! לא לאדום..שחור לשחור...
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אממ אין לי מושג איזה ספק יש לי ובמאוור לא הלכתי והשקעתי 60 ש"ח לקחתי איז אחד פושט ב-25 אממ אין לי מושג על מה אתם מדברים אדום צהוב אני פשוט מחבר את החיבור כמו שהוא לכבל....
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים נו בסדר אם זה חיבור זכר לנקבה (פלסטיק בפלסטיק, ולא חיבור ידני של חוטים) אז זאת המהירות המקסימלית שלומאוררים ב25 שקל, אלה מאוררים גנ'ריים, ברוב המקרים חסרי חברה מוכרת, זורקים אוויר ברמה ממוצעת שיכולה לקרר בצורה בסיסית את המארז, מבחינת רעש זה תלוי ב"יצרן" יש מרעישים יותר ומרעישים פחות, בכללי רובם לא מרעישים במיוחד.. וחלקם (רובם האמת) לא ארוכי חיים.. (חלקם כן..)בקיצור תשובה לשאלה המקורית שלךלא משנה איפה תחבר אותו, הוא לא יפריע לתפקוד המחשב, ומיקום החיבור לא ישנה את המהירות שלו..(יש ספקים שמחולקים למולקסים רגילים, ומולקסים שרשום עליהם FAN, מומלץ תמיד לחבר למולקסים הרגילים שמשמשים לחיבור דיסקים קשיחים וכו..)
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני אישית לא יודע בדיוק איך זה יכול להיות אבל לי לדוגמא יש מאוורר ג'נרי ביותר ללא חיישן חום (אני בטוח!) שהעוצמה שלו משתנה ואני לא יודע לפי מה בדיוק, פשוט לפעמים הוא יעבוד ממש מהר ולפעמים לא.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אם אין לו בקרה פנימית אז זה בעיה במאורר או במתחים של הספק (בצורה משמעותית..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.