עבור לתוכן

בעיה עם חיבור מאוורר

Featured Replies

פורסם

אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גם

לדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי די

ואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי די

ויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיח

ומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללו

אלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ

אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי

פורסם

יכול להיות שאתה צריך לנקות את המאוור מאבק ולשמן אותו

פורסם

אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גם

לדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי די

ואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי די

ויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיח

ומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללו

אלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו   אממ

אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי

אל תחבר אף פעם דברים לכבל של ההארד-דיסק, זה יכול לגרום לו לבעיות מתח במיוחד שיש ספק ג'נרי.

ויכול להיות זהספק שלך ממש חלש וג'נרי, והוא לא מספיק אפילו להחזיק את המאוורר, איזה ספק יש לך?

פורסם

מאורר ג'נרי (80ממ) לא אמור להפריע לתפקוד הספק

חיבור לכבל של ההרדיסק גם לא אמור ליצור בעיות כלשהם, אפילו שעם ג'נריים אי אפשר לדעת.. חיבור וניתוק תוך כדי עבודה עם המחשב יכול לגרום לקפיצות\נפילות להרדיסק

אתה צריך לחבר את החוט האדום מהמאורר לחוט הצהוב מהספק!! לא לאדום..

שחור לשחור...

פורסם
  • מחבר

אממ אין לי מושג איזה ספק יש לי

ובמאוור לא הלכתי והשקעתי 60 ש"ח

לקחתי איז אחד פושט ב-25

אממ אין לי מושג על מה אתם מדברים אדום צהוב אני פשוט מחבר את החיבור כמו שהוא לכבל.... :)

פורסם

נו בסדר אם זה חיבור זכר לנקבה (פלסטיק בפלסטיק, ולא חיבור ידני של חוטים) אז זאת המהירות המקסימלית שלו

מאוררים ב25 שקל, אלה מאוררים גנ'ריים, ברוב המקרים חסרי חברה מוכרת, זורקים אוויר ברמה ממוצעת שיכולה לקרר בצורה בסיסית את המארז, מבחינת רעש זה תלוי ב"יצרן" יש מרעישים יותר ומרעישים פחות, בכללי רובם לא מרעישים במיוחד.. וחלקם (רובם האמת) לא ארוכי חיים.. (חלקם כן..)

בקיצור תשובה לשאלה המקורית שלך

לא משנה איפה תחבר אותו, הוא לא יפריע לתפקוד המחשב, ומיקום החיבור לא ישנה את המהירות שלו..

(יש ספקים שמחולקים למולקסים רגילים, ומולקסים שרשום עליהם FAN, מומלץ תמיד לחבר למולקסים הרגילים שמשמשים לחיבור דיסקים קשיחים וכו..)

פורסם

אני אישית לא יודע בדיוק איך זה יכול להיות אבל לי לדוגמא יש מאוורר ג'נרי ביותר ללא חיישן חום (אני בטוח!) שהעוצמה שלו משתנה ואני לא יודע לפי מה בדיוק, פשוט לפעמים הוא יעבוד ממש מהר ולפעמים לא.

פורסם

מחובר ללוח אם או לספק?

אם לספק, לחיבור רגיל זהה להרדיסק?

פורסם

מחובר לספק.

פורסם

אם אין לו בקרה פנימית אז זה בעיה במאורר או במתחים של הספק (בצורה משמעותית..)

פורסם

אני לא יתפלא אם זה הספק כי הוא יותר ג'נרי מג'נרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים