עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעייה רצינית של אובדן הגדרות משתמש ב-XP. גוועלד!

Featured Replies

פורסם

קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל

לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את

את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל

שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP.

צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל.

בתודה מראש.

RM

פורסם

System Restore!

פורסם
  • מחבר

איך שכחתי, אני אנסה.

פורסם
  • מחבר

לא עזר:-(

הנקודה היחידה לשחזור היתה כמה דקות בלבד לפני שניסיתי כך שחזרתי לאותו המקום.

בינתיים שמתי לב לדבר מוזר : בתיקיית DOCUMENTS AND SETTINGS מופיעים עוד שני שמות נוספים של USERS שהם שבוש של

השניים שכבר היו קיימים במערכת אבל ב-COMPUTER MANAGEMENTS - LOCAL USERS השמות האלה כלל לא מופיעים

אם זה אומר משהו למישהו.

יותר מוזר הוא שגם ראיתי שבכל זאת ההגדרות של הדסקטופ ו-MY DOCUMENTS וכדומה נמצאות באקספלורר בתיקיות של המשתמש

הנוכחי אבל הן לא באות לידי בטוי, כלומר האייקונים בדסקטופ לא מופיעים על המסך ואם אני לוחץ על MY DOCUMENTS באקספלורר

בדרך הרגילה שלא תחת DOCUMENTS AND SETTINGS לא מופיע אף מסמך.

הסתכלתי ב-WINDOWS TASK MANAGER להיות בטוח איזה פרופיל משתמש מורץ כרגע אבל אם מישהו יכול להציע דרך אחרת להיות

בטוח מיהו המשתמש הפעיל או לעזור בדרך אחרת, יבורך.

פורסם

יש שתי דברים שאולי קרו הדרך הראשונה קצת יותר הגיונית בזמן שלא היית ליד המחשב מישהו שינה את ההגדרות או שיש לך וירוס או שפרצו לך למחשב לא יודע בדיוק.

פורסם
  • מחבר

יש שתי דברים שאולי קרו הדרך הראשונה קצת יותר הגיונית בזמן שלא היית ליד המחשב מישהו שינה את ההגדרות או שיש לך וירוס או שפרצו לך למחשב לא יודע בדיוק.

הראשונה לא אפשרית, אני היחידי שהיום נגע במחשב. גם וירוס או פריצה לא סבירים, אני מוגן טוב. זו כנראה בעית תוכנה, כלומר XP או משהו

אחר אבל תודה על העצה.

פורסם

במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את

את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל

שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP.

אני יכול להעיד מנסיון שתופעה כזאת קוראת אחרי שמתקינים את XP מחדש על מערכת קיימת (ולא באופצית השיחזור) אתה בטוח שזה לא המקרה אצלך ?

בכל אופן התקיות בשם הדומה לשם המשתמש שלך הם התקיות הזמינות בהתקנה הנוכחית של XP.

כדי לנסות לפתור את הבעיה שלך אם הנתונים באמת חשובים לך אתה יכול לנסות את הלינק הזה.

זה תהליך ארוך ומסורבל ולא בטוח שהוא יצליח, ואם יש לך שאלות לגבי התהליך אתה מוזמן לשאול.

אם אתה משתמש בGHOST מומלץ שתגבה לפני שאתה מתחיל.

מקווה שזה יעזור לך.

:bash:

פורסם
  • מחבר

אני יכול להעיד מנסיון שתופעה כזאת קוראת אחרי שמתקינים את XP מחדש על מערכת קיימת (ולא באופצית השיחזור) אתה בטוח שזה לא המקרה אצלך ?

בכל אופן התקיות בשם הדומה לשם המשתמש שלך הם התקיות הזמינות בהתקנה הנוכחית של XP.

כדי לנסות לפתור את הבעיה שלך אם הנתונים באמת חשובים לך אתה יכול לנסות את הלינק הזה.

זה תהליך ארוך ומסורבל ולא בטוח שהוא יצליח, ואם יש לך שאלות לגבי התהליך אתה מוזמן לשאול.

אם אתה משתמש בGHOST מומלץ שתגבה לפני שאתה מתחיל.

מקווה שזה יעזור לך.

זה אכן היה XP שהותקן על XP. בכל אופן הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י העברת כל ההגדרות מהמשתמש שכשל למשתמש

החדש שנוצר אבל העדפתי בסופו של דבר להתקין את XP מחדש.

ואני מתכוון להשתמש ב-GHOST, נראה ש-XP עדיין איננה מערכת החלומות המצופה...

תודה על העזרה.

פורסם

זה אכן היה XP שהותקן על XP.

תיארתי לעצמי שהחסרת את הפרט החשוב הזה ;D

בכל אופן הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י העברת כל ההגדרות מהמשתמש שכשל למשתמש

החדש שנוצר אבל העדפתי בסופו של דבר להתקין את XP מחדש.

בחירה נכונה, אבל רק בשביל הרקורד הלינק שנתתי לך אמור לשחזר את הרגיסטרי של ההתקנה הנוכחית לרגיסטרי של ההתקנה הקודמת ואז אם אתה עוד לפי כל ההוראות אתה יכול להשתמש בSYSTEM RESTORE ולשחזר את המחשב לנקודות זמן תקינות בהתקנה הקודמת.

ואני מתכוון להשתמש ב-GHOST, נראה ש-XP עדיין איננה מערכת החלומות המצופה...

תודה על העזרה.

אני ממליץ בחום על שימוש בתוכנה הזאת, גם אני הגעתי למסקנה הזאת לאחר חוויות קשות של נפילת מערכת XP (מערכת החלומות)

ועכשיו הפתרונות שתוכנה זו מספקת ממש מוכיחים את עצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.