פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים לא מתכבהזאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלקהבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותומסקנות:או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?)או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל)תודה
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אני רואה שלא הגיבו עוד אבל יש לי שתי עצות...כאשר אתה בווינדוס ואתה לוקח כחמש שניות רצופות המחשב חייב לכבות את עצמואם לא אז אתה יכול לקחת כפתור של מארז ישן ולחבר אותו במקום הקודם ואם לא עוזר אז יכול להיות שהבעיה בלוח.... (דעה שלי...)
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים תשנה כותרת,אין דבר כזה בעיה למבינים מי יכול לעזור,שיעזור..אל תעשה כאן אפליות,וגם שהכותרת תכיל את תוכן הת'ארד..
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר aaaaaf למה לבלבל את המוח?אתה לא מבין אז אתה לא מבין אתה לא צריך לבכות בגלל זה ("אפליות",חחח) בקשר לשאר התגובות תודה רבה אני ינסה מה שאמרת נראה לי שזה בגלל החיבור של כפתור הריסט ללוח אםתודה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הוא לא מבלבל את המוח, כדאי שתציץ בחוקי הפורום ותשקול קצת את תרבות הדיון המקובלת בציבור מתורבת.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים aaaאל תיקח את זה כל כך פורמלי"מצטער אדוני"אלא אם כן ניסית להרשים את המנהל אני רואה שאתה חדש אז לא נורא כולנו טועים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.