פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים טוב ככה,היום מצאתי בבית שלי משהו סטיילסמן לייזר כזה אבל הוא היה ירוק (אור ירוק)והאור היה מפוזר יחסית,לא כמו סמןלייזר אלא יותר כמו פנס ירוק חלשבכל מקרה,אני יודע שהLED שיש בפנים פועלעל 3 בטריות כפתור (הקטנות האלה)בטריה כמו זאת:http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/medium/300119.jpgבעקרון הוא פועל גם כשיש רק 2 בטריות אבלהאור שהוא עושה חלש יותר וכשיש בטריה אחתהוא בכלל לא פועלעכשיו השאלה שלי היא,לאיפה במחשב אני אמור לחבר את הנורהואיזה (אם בכלל) נגד אני אמור לשים? (כמה התנגדות כאילו?)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אתה בטוח שזה לד ולא משהו אחר?בכל קרה תבדוק כמה volt כל בטריה מספקת ואז אני אגיד לך איך צלחבר ואם צריך נגד של כמה.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אני כמעט בטוח שזה LEDזה נראה בדיוק כמו זה:http://www.kirkwood.k12.mo.us/parent_student/khs/BartinJ/led.jpgרק שזה לא אדום אלא לבן(אבל זה עדיין מפיץ אור ירוק)זה אומר שזה LED,נכון?ואני לא יודע כמה volt כל בטריה מספקתאיך אני בודק?כי לא כתוב על הבטריה עצמהעריכה:טוב ביררתי באינטרנט קצתואני חושב שכל אחת מספקת 1.5 voltאז לאיפה לחבר את זה ואיזה נגד לשים?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים לד ירוק צריך בערך 4V ו 20mA אז נניח שאתה שם לו 3 סוללות של 1.5 זה יוצא לך 4.5Vאז אתה צריך נגד של 25 אום.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הוא UB בגלל זה הוא לא ירוק.אם אתה רוצה לחבר אותו למחשב לדעתי תחבר אותו ל5v שבמולקס ותשים לו נגד של 125ohmחיבור מולקס זה החיבור המרובע שיוצא מן הספק כוח יש לו ארבע חוטים:צהוב-12vשחור-אדמהשחור-אדמהאדום-5vאז אתה לוקח את הלד מלחים לפלוס שלו את הנגד(בדרך כלל הרגל הארוכה או שתסתכל על הצד השטוח. הצד השטוח זאת הרגל של המינוס אז הרגל השניה).אם אתה רוצה אתה יכול לחבר להם מולקס אבל זה נראה יל דפוק לחבר מולקס ללד אחד כולה.... אז אם אתה רוצה לשים את זה זמני תכניס את הרגל השניה של הנגד ל5v של המולקס ואת הרגל השניה של הלד תכניס לשחור (לא משנה איזה מהם).אם אתה רוצה לחבר לבטריות תחבר לו שתי בטריות... זה לפחות מה שאני הייתי עושה כח רוב הלדים מגיעים למקסימום נורמליות ב-3v יותר מזה אורך החיים שלהם יקטן.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם אתה מחבר ל 5V אתה צריך נגד של 100 אוהם למקסימום הארה של הלד. מעל לזה העוצמה תפחת
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם אתה מחבר ל 5V אתה צריך נגד של 100 אוהם למקסימום הארה של הלד. מעל לזה העוצמה תפחתאז מה חשבת שזה יעשה אם לא יפחית את האור? גם אני יכול לחבר את הלד ל-12 וולט בלי נגד וזה יהיה ממש מואר. מה שאמרתי היה נכון מאוד.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר טוב,אז נגיד אני מחבר את לחיבור האדום במולקס (5V)אז איזה נגד לשים?100 או 125?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים שים נגד של 100 והלד יקבל בדיוק 3v אבל כשאתה קונה את הלד תשאל כמה וולט הוא. אם יגידו לך פחות מ-3v אז תגדיל את התנגדות שאתה קונה.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר קניתי כבר את הלדבעצם לא בדיוק קניתי אותו אבלאם הוא עובד על 3 בטריות של1.5V כל אחת,זה לא אומר שהואצריך לקבל 4.5V?ואם אני שם נגד של 100 וזה מוריד2V זה אומר ש:50 אום=ירידה של 1V?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם אתה מחבר ל 5 וולט - נגד של 100 אוהםאם אתה מחבר ל 12 וולט - נגד של 450-420 אוהם.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר טוב תודה זה נראה לי מספיק לי ובנימה שמחה קטנה, היום עשיתי את ההלחמה הראשונה שלי חיברתי כבלים לרגליים של הלד כדי שיהיה לי כבלים בשביל לחבר אותו אני שמח כמו ילד קטן שקיבל ממתק LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.