עבור לתוכן

שלומלום לכם.. אני חדש פה.. יש שאלה בפנים...=)

Featured Replies

פורסם

שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה

ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה..

איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה???

http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg

אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה

פורסם

אז זה מה שאתה צריך לעשות:

להיוולד מחדש עם כישרון מדהים לציור (אם אין לך כרגע כמובן)

ללמוד ציור ברמה ממש גבוהה

לדעת לעבוד עם צבעים שיתאימו לפח

או :

ללכת לצבעי שיעשה לך :)

פורסם

כמו שנדב אמר...

כעיקרון אין פה טריק פשוט כישרון (או הרבה תירגול) נטו... וגם ידע איך לצבוע על מארז- שאת זה אפשר לרכוש מניסיון.

פורסם
  • מחבר

אווווף... אבל אני רוצההההההה :'( :'( :'(

בלאט.. טוב נו

תודה בכל מקרה

פורסם

או שפשוט קונים מדבקה כזאת !  ;D ראיתי כמה פעמים מדבקות כאלה על כל הצד של המארז , אני לא יודע אם מה שיש בתמונה זו מדבקה או ציור אמיתי אבל אני יודע שיש

מדבקות כאלה וגם באותו סגנון... תריץ חיפוש בגוגל

פורסם

לך לצייר שייציר לך על המאז

פורסם

יש דווקא משהו שאפשר לנסות. לא על אחריותי!

שם בקערה מים עם נוזל לניקוי כלים וטרפניטן. תערבב קצת ותצא לך מן תמיסה.

עכשיו תדפיס את הציור בכתב מראה..

עכשיו עם אתה עושה את זה על חולצה זה עובד אבל לא יודע אם על מארז יעבוד תיד אפשר לנסות.

אחרי שהדפסת והכנת את התמיסה שים את הדף הפוך על המארז (הציור כלפי המארז)

קח ספוג ותכניס אותו לקערה ותספוג קצת תמיסה. אז תעבור עם הספוג על הדף קח שהתמיסה תעבור לדף הוא יראה כזה רטוב.

תעשה את זה בערך 3 פעמים ואז שים על הדף איזה חתיכת קרש או פרפסקס או משהו כדי להדק את הציור ותלחץ עליו איזה 10 שניות בכל האזורים של הדף.

תוציא את הדף והקרש ועכשיו הציור אמור להיות על המארז.

לא מבטיח שיעבוד אני יודע שזה עובד על חולצות לא בטוח שיעבוד עם מארז אבל יש סיכויים שכן. לדעתי כדאי לנסות אם תצליח תביא לנו תמונות.

בהצלחה! ;)

פורסם

רק מדבקה תגיעה לרמה קרובה של הציור כמו שבלינק...

בלינק בציור מצוייר בעזרת שבלונות מיוחדות והרבה צבעים (ספריים) ובעיקר הרבה הרבה מיומנות....

יש לי ציור שציירו אותו גם בעזרת ספריים וראיתי איך מציירים את זה ופשוט מופלא!!! זה כישרון גדול

ואני לא מאמין שתצליח אפילו אם תנסה לצייר אותו 100 פעם... (כדי להוכיח תנסה כמה פעמים ותראה מה יוצא)

אם אתה כל כך רוצה יש ציירים עם אותה שיטה גם באילת (ככה סיפרו לי חברים שראו אנשים עושים ציורים כאלה)...

בנתיים רק מדבקה... אל תנסה אפילו לצייר...

מצטער לאכזב...

פורסם

וגם.....

זה ישרט לך....

עדיף חלון ;D

פורסם
  • מחבר

=) היום קניתי 2 מאווררים למחשב אחד עם קתודה ירוקה מגניב לאללה!! ואחד ם שלוש לדים אדומים... גם יפה מאוד.... שמתי אותם במחשב... עובד פרפקט...

נקווה להביא תמונות... מחר או מחרתיים אני מתכוון לחתוך את המארז ולעשות חלון... כל הפרספקס והדברים מוכנים.... צריך רק לחתוך... ובקשר להוא מאילת.... אני יודע עליו... גמני ראיתי אותו.. הוא מצייר עם ספריי בצורה פשוט מדהימההההההה והוא מגיע לציורים הרבה אבל הרבה יותר יפים ממה שבתמונה.... חשבתי אולי אני יקח אליו את המארז... שיצייר לי אם הוא יכול.. מצדי שיעלה 100 שקל... זה שווה את זה... אבל הבעיה שאני לא יודע אם הוא עדיין שמה.... וזה מעצבן אותי!!!... אבא שלי אמר שהוא יחפש מישהו קרוב יותר.. בתל אביב שעושה משהו כזה... אם מישהו מכיר.. וקשה תגידו.. או אם מישהו יוד אם הצייר באילת עדיין שמה.... טוב... בקיצור... אני יקח את המצלמה... יביא לפה תמונות של מה שעשיתי.. אני מקווה או מחר.. או יום שישי... דרך אגב.. היום.. (יום רביעי..) היה לי יומולדת.. =)))))) מזל"ט לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים