פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר TV יש בחדרמזגן יש מאז ומתמיד......גאג'טים לא כל כךאני רוצה משהו שאני אוכל לנצל
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אם יבוא לך, כאן תוכל להשיג את המצלמה / מצית של ג'יימס בונד.אם יבואו לי עוד רעיונות, אני איידע אותך..
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אולי אני אקנהMX510פאוורבול (ענה ראה תראד בפורום כללי שלי)ואוזניות ב500 שקל
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים עצה אחתאל תשקיע במחשב.אתה תשקיע במחשבאחרי 3 שנים אתה תעשה תחלופהאם אתה תעשה משהו בכסך הזהזה יכול להישאר לך לכל החיים
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים בעיות של עשירים :-X אני בעד לתרום לי אותו שאני יקנה לי איזה IRIVER IHP 120 ואת השאר לבגדים לך תעשה סיבוב בתל אביב בקינג גורג\שנקין תיכנס לחנויות עם בגדים רמה תקנה בגדים אמיתיים מה אסיר אתה רוצה בנות תתלבש יפה, תקנה איזה בושם טוב, ואם יש איזה מישהי קח אותה ואותך עם הכסף לאיזה יום פינוק של מסאגים ודברים כאלה, אחר כך בלילה היא תפצה אותך בדברים שכסף לא קונה (טוב נו כן אבל זה לא כייף עם זונה )
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים באמת שבעיות של עשירים לאיפה אני יכול לזרוק את ה 2700 ש"ח שלי . אני הייתי שם בבנק כי כסף אף פעם לא מפריע שיש בצד ! , אולי תיהיה חבר טוב ותשלם על איזה חבר טוב שלך לכרטיס טיסה לייון ! .
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר זובי הם לא מעריכים אותיחח סתםעזוב יוון לא מתאים במיוחד שזה רק שתיים......... רציני עכשיו.... לא הלכנו לסרט כי אין לאנשים כסף לסרט מזדייןולא אני לא אשלם על כולם כי הם יתרגלו.... הם כמו חתולים אבל הם אחלה....... חחחחחחחטוב אני כנראה קונה אוזניות..... ב500-450 שקל ;D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אתה לא מרגיש שזה ביזובוז לקנות אוזניות ב 500 ש"ח ? ..............תקנה משהו טוב , משהו שתשתמש בו הרבה זמן ושאתה תרגיש טוב עם הקנייה של זה .
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר לאדעהאמת לפני חודשיים חשבתי שזה ביזבוז אושניות ב350 שקלועכשיו לא אכפת לי על 500 שקל לאוזניות.......תראו אם אני לא הולך על מחשב אז אני אוציא 500 על אוזניותואת השאר אני אשים בחשבון בנק.....ודרך אגב אין עמלה על משיכה בכרטיס אשראי ואפשר להשתמש בו כויזהאבל אי אפשר תלשומיםאפשר לשלם רק בארץ כלומר אי אפשר לקנות מחולואפשר למשוך עד 400 ביוםאי אפשר להכינס למינוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.