עבור לתוכן

ATI vs nVIDIA, איפה הן עומדות היום?

Featured Replies

פורסם

תראו אני מבין אותו קנה כרטיס ועכשיו מנסה לשכנע את עצמו שהוא עשה את בחירה הנכונה...

זה מבאס אז תבינו אותו , ... זה בדיוק מה שהיה לפני שנה עם ה 9800 ו ה 5900

ה 9800 היה יותר טוב

ולפני זה היה עם ה ti 4200 ו ה 8500 שה 4200 לקח

שמים לב לזיג זג?:))

חח עכשיו שאני כותב את זה וחושב על זה , יש זיג זג בין החברות ...

פעם nvidia פעם ATI

עכשיו חזרנו ל nvidia אין מה לעשות...

אל תבכה על חלב שנשפך תהנה מהכרטיס שלך ברור שהייתה יכול לקחת משהו יותר טוב . אבל זאת בחירה שאתה עשית

וכל עוד אתה סבבה עם זה , אז אין לנו בעיות , אבל העובדות בשטח ש nvidia יותר טובים .

פורסם

יו אלוהים , יש לי את הכרטיס חודש אני לא צריך לשכנע את עצמי

זה כרטיס טוב

אתה יודע מה , הכרטיס חדש מדי בשביל המחשב שלי.

לכם יש דעה כזאת ולי יש דעה אחרת ואם האנשים שאני מדבר יש את אותה הדעה ואני מכיר אחד אם 6800ultra.

וברור שיש זיגזג , NVIDIA מנצחת את הX800PRO לא את ה X800XT שאם או בלי ה SM3.0 מוביל בהרבה תכונות

אני קניתי אותו בשביל הביצועיים שלו עם AA ו AF

כדאי לך לבדוק את זה

פורסם

טוב דיי מספיק לבאס .

יש לך כרטיס פצצה אף אחד לא אמר שלא אחי , כל אחד היה רוצה כרטיס כזה .

אבל אתה לא צריך להיתווכח על זה שה X800 לוקח את ה 6800 כי העובדות מדברות בשטח .

זה לא עניין של דעה זה פשוט עובדה .

פורסם

מצטער לנפץ לך את האשליה

אז ככה

אפילו ה GT מנצח לרוב את ה XT... (אפילו ב hl2 לא תמיד כמובן אבל יש פעמים ש ה GT עוקף את ה XT)

במשחקים אחרים ראינו כבר שלרוב ה GT או משתווה ל XT או עוקף אותו.

וה x800 בכלל כרטיס דיי עלוב ... יש פעמים שה 6800 הרגיל מנצח אותו ( ב OC )

ולדעתי ה ultra בכלל לא כרטיס משתלם .

אתה מקבל ב GT את כל מה שאתה מקבל ב utlra רק מהירות שעון טיפה יותר קטנה ולדעתי לא שווה בשביל זה להוסיף עוד 100 דולר.

שלא נדבר על ה x800pro שבא רק עם 12 צינורות וכרטיס דיי חלש בעצמו.

חבל להריב , תעבור כל בכל review אפשרי בין 2 הכרטיסים ותראה לבד את המציאות ... זה לא שאין לנו מאיפה לבסס את התענות

כל אתר יש בו x800vs 6800 ותראה לבד...

אפילו פה תראה בחדשות כנס למקבץ ה reviews (ביקורות) ותראה יש לך שם הרבה לבחור.

פורסם

כמו שאמרתי כל אחד והדעה שלו.

אני רוצה לסיים את זה כי כבר אין לי כוח "לריב"

עכשיו יש לי שאלה קצת לא קשורה

אני מקבל את ה ati vga silencer 4

כדאי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך? או רק עם קירור מים

פורסם

לפי מה שאני ראיתי 6800 הרגיל עלוב ביותר לעומת האחרים, הג'יטי לא אמור להתחרות ב x800pro כי הוא עולה יותר, וההבדל בין ה 6800 אולטרא ל x800 xt

לא כזה גדול, פעם זה לוקח פעם זה לוקח...

בקשר לדום 3 זה ברור שנוידיה תיקח, בקשר להלך לייף זה ברור שאייטיאיי תיקח... לא צריך בכלל להתווכח על דבר שטותי שכזה..

בגדול הדבר היחיד שנוידיה עשו זה העיפו את הליבה הכושלת הקודמת שלהם כי לא הייתה להם ברירה הם ראו שזה לא זה, ואייטיאיי המשיכו את הליבה המוצלחת שלהם ודחפו אותה עד הסוף..

בגדול זה לא היה הכי חכם שיווקית, אבל אם הם עדיין מצליחים להשיג כאלה תוצאות מליבה של דור קודם אז סבבה להם..

נוידיה בהחלט לקחה את הסיבוב הזה, מהרבה סיבות ולאו דווקא ביצועים בפני השטח..

מה שכן אם אייטיאיי רוצה לחזור כמו שצריך היא צריכה להוציא כמה שיותא מהר את ה R500(אפילו לפני שנוידיה תספיק להוציא את nv50)

הרי טכנולוגיות משחקות הרבה בקרה צרכנים פשוטים והם פשוט רוצים את הכי מתקדם והכי טוב..

אני לא פאן בוי של אף חברה

היה לי nvidia יש לי ati אני מרוצה ממנו עכשיו, ואם היה לי כסף היית קונה ג'יפורס 6800 ג'י טי עכשיו, אבל אין לי אז זה לא רלוונטי לי..

פורסם

ה 6800 הרגיל ממש לא עלוב...

הוא מצויין , ובמיוחד ל OC!

פורסם

התכוונתי שהוא נחות לעומת האחרים...

הוא בכלל לא עלוב..

פורסם

לי יש X800 עכשיו ואני ממש מרוצה ממנו..תאמינו לי אתם לא תראו הבדלים בין הX800 ל-GT במשחקים...

שניהם כרטיס חזקים מאוד וממש לא מעניין איזה כרטיס לקח ב3 באנצ'מארקים.. בדום 3 NVIDIA לוקחת ובאלף ךייף אני בטוח שATI ..

עכשיו למי שאמר שה-GT לוקחת את ה-XT X800 מממשששש ממש מדבר שטיות אחי אני ראיתי את כל ההשואות אם אתה רוצה להתעמת רק תגיד אבל אין מה להשוואת בכלל בין ה-GT לXT אין!!!!

ה-אקס טי מתחרה באולטרה נקודה..

לסיכום אני מרוצה מהכרטיס שלי ואני לא אומר בכלל מה יותר טוב..לדעתי עכשיו ATI עדיף.. כל החיים היה לי NVIDIA רק גי פורסים..עכשיו פעם ראשונה עברתי לATI ואני מרגיש ממש טוב

!!!!

פורסם

אתם מתווכחים על השטויות הכתבה צודקת ואין על מה להתווכח לATI היה הרבה זמן לחשוב על ליבה חדשה הם העדיפו לעשות מה שNV עשו בזמנו עם סדרת הTI ולשפר ליבה קיימת אבל זה לא מספיק כאשר שנה מדברים על ליבות חדשות וטכנולוגיות חדשות.

NV כן ניצחו בסיבוב הזה די להתווכח על העובדה הזאת ה6800 הרגיל בכלל מתוכנן להתחרות ב,9800XT סתכלו על המחירים, והוא עושה את זה מצויין, וגם תומך בכול הטכנולוגיות החדשות עכשיו תגידו ש9800XT יותר טוב ממנו(6800)?, זה שהוא מתקרב לביצועים של הX800 רק אומר כמה הוא(6800) טוב.

הGT הוא מן כרטיס ביניים כזה הוא מתוכנן להתחרות בX800PRO והוא עושה את זה בהצלחה גם על זה תתווכחו? ועכשיו תגידו שלא רואים שום הבדל כי הם כרטיסים מהירים גם ככה אבל מה יהיה עוד שנה שנתיים?? מי יחזיק יותר זמן ?? הGT!!!.

שתי כרטיסי הדגל של החברה הX800XT וה6800ULTRA שניהם די קרובים לביצועים אבל כשמסתכלים מה מקבלים תמורת הכסף רואים שה6800 נותן תמורה יותר טובה יחסית לXT ולמה?, כי אתה מקבל ליבה חדשה טכנולוגית מה שאומר שהיא תחזיק יותר זמן,(ראו את הTI4600 מול ה9500PRO אז הביצועים שלהם היו קרובים מאוד אפילו נטו ב2 FPS לטובת ה4600 אבל מי מחזיק יותר ה9500 בגלל שהוא יותר חדיש ותומך ביותר טכנולוגיות), בקיצור על תגידו שPS3 לא חשוב סתכלו על הבדיקות של פאר קריי עם ובלי ותגידו אם זה לא חשוב.

בטח אחרי שתסתכלו תגידו נו כולה 10FPS מה זה כבר?, אבל מה לעשות שה10 FPS האלה לא עולים לכם עוד שקל וככול שיעבור הזמן יצאו יותר ויותר משחקים שתומכים בטכנולוגיה כמו בזמנו עם הדירקסט9 וככה הכרטיסים של NV יקבלו יתרון ביותר משחקים ויחזיקו יותר זמן...

מה שאני אומר שהעובדות הם בשטח קניתם כרטיס ATI חדש כול הכבוד לכם תהנו רק חבל שיכלתם להנות יותר, ויותר זמן בלי להוסיף אגורה מילא אם הכרטיסים של ATI היו זולים יותר משמעותית,(ועל תגידו הם לא ירוויחו שקל זו ליבה ישנה כמה זה כבר עולה להם הם חסכו גם את עלויות הפיתוח של ליבה חדשה), היה שווה לקנות.

בקיצור NV למדו מהטעויות שלהם לעומת זאת ATI לא למדו מהטעויות של NV וחוזרות עליהן.

פורסם

בכל אופן, ההבדלים בין החברות הם לא כאלה גדולים וגם אם כן מעל 50 פריימים בערך לא רואים הבדל בכלל, אז מה הקטע ברצון להגיע למספר גבוה ביותר של פריימים!

שתי החברות הוציאו כרטיסים מעולים ושניהם מספקים תמורה מצויינת ובטח ובטח שלא יאכזבו את הקהל שרכש אותם.

בקשר לאלה שהכפישו את שמו של X800PRO הוא כרטיס מצויין והוא ממש לא נופל בהרבה מ6800GT והוא כרטיס מצויין !

פורסם

פותח הדיון, פתחו ת'רד על אותו נושא במקום אחר.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=41189

לבעלי ה- X800 - תקראו את מה שכתוב פה.

תקשיבו לאנשים האלו שם, הם יודעים, בניגוד לרוב המגיבים כאן.

אני רוצה לראות בעל 6800 שיגיע לביצועים של ה- x800 במשחקים בנצ'ים ומה שתרצו.

פורסם

אני שוב יחזור על זה ה6800 הרגיל לא אמור להתחרות בX800PRO סתכל על המחיר שלו הוא מכוון ל9800XT.

זה הולך ככה

6800 מול 9800XT

6800GT מול X800PRO

6800U מול X800XT

בשתיים מבין שלושת ההשוואות הבאות NV ניצחו בוודאות על זה אין כאן וויכוח ומי שכן מתווכח סתם מבלבל תשכל!, שתי הכרטיסים היקרים עומדים די צמוד זה לזה אבל בגלל שNV תומכת בטכנולוגיות יותר חדשות עדיף לקחת אותה מה אכפת לכם לקבל משהו שאין לשני בחינם?.

השוותי בין הכרטיסים על פי המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים