עבור לתוכן

חייב עזרה בקשר לספק כוח!!!

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי:

AMD 64 3000

X800 PRO

512 DDR

GA-K8VT800

W.D 80 ג'יגה 8 בופר

וגם צורב..

עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136

הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W

אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה..

אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!!

תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב

תודה..

פורסם

אם אתה יכו להחזיר אותו אז תחזיר ותקנה את זה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840

אם אתה לא יכול אז תדאג לאורור טוב במארז ותחליף לספק הזה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=837

אתה יכול להשקיע יותר אבל לדעתי אין שום צורך בכך.

ד"א, זה שייך יותר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי.

פורסם

אני די בטוח שהספק הזה יחזיק את המערכת שלו, אם הוא רוצה להשקיע עוד קצת ולהיות בטוח שזה יספיק ולהיות פתוח לשידרוגים ואוברקלוקינג אז שיילך על המארז הזה שהוא לא יקר מדי ועושה עבודה נפלאה:

Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC

פורסם

אני בטוח ש300 לא יחזיק

באשר ל*שיילך על המארז הזה שהוא לא יקר מדי ועושה עבודה נפלאה* זה לא מארז אלא ספק כוח

פורסם

שניה שניה לפני שאתה מוציא כסף!!! בדקת אם אלה ריסרטארטים שנובעים מהתקנת דרייברים לא נכונים או מהתקנת חומרה לא נכונה!?!? אל תיקנה עדיין ואל תבזבז סתם את הכסף שלך לפני שתידע את זה בוודאות!! מסך כחול אתה יודע מה זה? אם לא... קליק ימני על my computer אחר כך ליבחור properties ואז ליבחור את כרטיסיית advanced משם במלבן התחתון sratup and recovery לילחוץ על settings ואז לבטל את ה V מאיפה שרשום Aotumatically restart באמצע... מעכשיו במקום ריסטארטים פיתאומיים תופיע לך הודעת שגיאה - המסך יהפך לרקע כחול עם מיליון כיתובים לבנים... מהכיתובים האלה אתה מעתיק לפה משהו שרשום בסיגנון

PAGE_FAULT_IN_NONEPAGED_AREA

או...

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

או שלפעמים זה יכול להיות שם של קובץ וגם אותו אתה מעתיק...

אם אתה יודע מה זה מסך כחול וכבר ביטלת את האפשרות של הריסטארט הפיתאומי, ראה הודעה זאת כמבוטלת! (חחחחחחחח סתם סתם זה מההודעות של החשבון חשמל)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי כן אני יודע מה זה מסך כחול ועדיין לא ביטלתי את הריסטרט...

עכשיו כבר כן..

תקן אותי אם אני טועה אבל כשיש את המסך הכחול זה נובע מדרייברים או תוכנות לא מותאמות או אלו שלא מתאימות לווידוס אקס פי כא??

פורסם

אני בטוח ש300 לא יחזיק

באשר ל*שיילך על המארז הזה שהוא לא יקר מדי ועושה עבודה נפלאה* זה לא מארז אלא ספק כוח

לדעתי 300 יספיק אבל לא נתחיל להתווכח...

אני יודע שזה ספק כשכתבתי אז זה אתמול בדיוק דיברתי עם חבר שלי על מארזים אז קצת התבלבלתי, סורי :-X

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי בעייה אחרת עכשיו(עוד פעם ארר)!!!!

כשאני משחק במשחקים וזה זה כמעט תמיד יוצא לי פתאום מהמשחק לווינודס אני בטוח שזה לא בעייה בווינודס או בתוכנות!!

מה יכול להיות מקור התופעה??????????

פורסם

1.דרייבר בעייתי

2.קירור של הכרטיס מסך חדל לעבוד

3.הכרטיס מסך מנסה לסחוט הרבה כוח והספק הג"נרי שלך לא סוחב

פורסם
  • מחבר

1. לא לא הדרייבר לא בעייתי

2. הכרטיס עומד על 43 מעלות והקרור פועל

3. כן עכשיו הבנתי הספק המעפו הזה מהווה צוואר בקבוק דיי גדול לכרטיס שלי... ולא נותן לו מספיק כוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים