עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל OC ב LEADTEC 6800 ULTRA

Featured Replies

פורסם

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי....

עד כמה אפשר לעשות ללידטק אוברקלוק בלי להרוס אותו ושלא הוא לא יירד פתאום בתוצאות.... כי יש כרטיסים שעם אתה מעלה אותם יותר מדיי הבאנצים שלהם יורדים...... תודה...

תגובה מהיר בבקשה תעזור כי אני לא יודע עם שווה לי להחליף תהזמנה שלי מ ה XFX ל לליטדק....

פורסם

תגיד אתה עושה צחוק למה לעשות OC לכרטיס הזה אני פשוט לא מבין מה המטרה נראה לך שתרגיש הבדל אם המשחק ירוץ ב100 FPS לבין אם הוא ירוץ על120FPS??? לא אתה לא תרגיש ועוד 600 נקודות שתשיג ב3DMARK זה רק מספר מטופש שאין לו משמעות כי אתה לא רואה את ההבדל בעיניים.

בכול מקרה אם אתה מתכנן לעשות OC תוריד תוכנה בשביל זה יש מספיק במדור ההורדות באתר ותעלה לאט לאט כול פעם ב3 MHZ ותריץ אחרי כול פעם שאתה מעלה בנצ'מארק כמו 3DMARK ותבדוק שאין לך ארטיפקטים(כול מיני עיוותים וקוים ומשולשים על המסך שלא אמורים להיות) אם יש תפסיק להעלות את המהירות ותוריד איזה 5MHZ אחורה.

פורסם
  • מחבר

נכון... אבל עדיין:)

ו ה XFX הוא בא כבר עם אוברקלוק של 450/1150

ו ה לידטק לא :)

אז זאת ההתלבטות שלי... שזה בא ישר מהחברה ב OC ואז לא יהיו לי עיוותים ולא בטיח... מה שכן יכול להיות לי בליטדק

פורסם

אוי איזה שטויות מה זה משנה אם תקנה מכונית שנוסעת 200 או אחת שנוסעת 210 כשאתה יכול לינסוע בשתי כבישים בארץ על 110, בדיוק אותו דבר אם הכרטיס ה50MHZ לפה או לשם לא ישנו כלום מבחינת מה שאתה רואה והביצועים שאתה מקבל פשוט כלום.

אז די לבכות ולבלבל לנו את השכל כול שני וחמישי אם תרד חדש איזה 6800ULTRA יותר טוב של X או Y בכול מקרה בזבוז של כסף הGT ברמה שלו ועולה 700 שקל פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים