עבור לתוכן

עזרה ברשתות לחזקים שבחבורה בבקשה :) בעיית הקמת רשת עם מחשב מרוחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך להקים רשת במשרד של שלושה מחשבים שזה אני יודע כבר בסך הכול צריך hab וכרטיס רשת בכל מחשב וזה הכל בגדול (תקנו אותי אם אני טועה ?? ) אבל הבעייה שלי היא כזאת אני צריך לחבר לרשת הזו עוד מחשב שהוא נמצא בכלל בעיר אחרת ( מרחק של km 30  )  ששם נמצא המשרד באתר שלנו עכשיו אני רציתי לדעת איך ניתן לחבר את המחשב המרוחק מה הציוד הנדרש והאים זה בכלל כדאי לתקופה של שנה/ שנה וחצי

ובבקשה אם אתם יכולים לעזור לי במהירות כי העבודה שלי תלויה בזה ( אני די חדש ועד עכשיו התעסקתי רק עם בעיות תוכנה )

בתודה גדולה מראש

stam  :):hat:

פורסם

אין מצב.

חחח 30 km :) אתה צריך לחפור תשתית מתחת לאדמה באורך של 30km שבה תוכל להשחיל את הכבל...במידה ואתה רוצה רשת פשוטה של "סך הכל" hub וכרטיסי רשת. לא הגיוני כלל

אתה יכול לעשות VPN (virtual private newtork) aעם בזק\כבלים - תתקשר למוקד העסקי ויגידו לך במה זה כרוך - וגם מה הפס המוקצב לך באיזו עלות.

פורסם

קודם כל זה HUB לא HAB :)

עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח שרת איפה שהשלושה מחשבים, שניתן יהיה להתחבר אליו ישירות באמצעות DIAL UP מהמחשב שנמצא במרחק 30ק"מ.

אני יודע שככה זה אצל יבעבודה, ואני מתחבר ממרחק של איזה 30 ק"מ ;D

את הצד הטכני אני לא כל כך יודע, אבל שתדע את העיקרון.

מקווה שזה עזר לך במשהו

RJ

פורסם

אז תזלזל זה אפשרי

תיסע עם האוטו עם הכבל של ה30 קילומטרים ותמתח אותו לכל האורך

תשתדל לא לעבור בדרכים ראשיות כדי שלא יידרסו לך את הכבל :lol: :lol:

ועכשיו רגע של רצינות

יש אפשרות לעשות את זה בעזרת וואי פיי ומשדר מספיק חזק כי כבר הצליחו להגיע לטווחים כאלה

השאלה אם יש לך מספיק ירוקים

פורסם

למה אתם מנסים לבנות לו תשתית חדשה שאפשר להשתמש בתשתית של בזק ::)

פורסם

כי זה מה שהוא ביקש

פורסם

מספיק ירוקים ורשיון ממשרד התקשורת - במידה ויש את הירוקים לרשת - וכדי לקבל תשובה חיובית מהר- תשמור ירוקים למשרד התקשורת  :silly:

פורסם

כי זה מה שהוא ביקש

הוא ביקש שתהיה רשת. הוא לא ביקש להשקיע מיליוני דולרים.

עכשיו לאיזה מטרה בדיוק הרשת? אולי יותר פשוט לתקשר דרך IM או MAIL.

מהן הדרישות שלך?

פורסם
  • מחבר

אני פשוט רוצה לעקוב אחרי המחשב המרוחק כל הזמן מהמשרד לדעת מה קורה שם ( ואם אפשר לעשות את זה מבלי שהאדם במחשב המרוחק יבחין בכך עוד יותר טוב )

ואני יסביר בדיוק מה הבעיה שתבינו כולם יש מחשב במשרד באתר המרוחק כ 30 קילומטר מהמשרד שלנו

ואני רוצה לעקב כל הזמן ממשרד במשרד הראשי אחר הפעולות המתבצעות באתר המרוחק ( לא כל כך סומכים על העובד שם ) אני מקווה שעכשיו הכל יותר ברור אז אם מישהו כעת יכול לעזור לי לגבי מה הציוד הנדרש ועלות מוערכת אני יודה לו/לה מאוד

תודה מראש.

פורסם

אוליי תתקין לו קיי לוגר וזהו

פעם בשבוע תבדוק מה הוא עשה

פורסם

יש תוכנה, אני לא זוכר איך קוראים לה...

אתה מתקין סרבר במחשב אחד, וקליינט במחשב אחר, וכל זמן שהסרבר פועל אתה יכול לראות מה הוא עושה, וגם לעשות לו דברים אחרים עם העכבר והמקלדת שלך.

כל זאת דרך האינטרנט!

אם זה מוצא חן בעיניך אני יכול לנסות לברר לך איך קוראים לה(או שתחכה לעוד תגובות, אני בטוח שמישהו מכיר אותה)

פורסם
  • מחבר

פעם בשבוע לא מספיק מדובר בעיניין רציני ובהרבה כסף שהוא יכול "להעלים" והבוס שלי מחכה שאני יפעל בנידון מחר אז בבקשה ??

פורסם
  • מחבר

RazorJunior

אתה יכול להגיד לי איזו תוכנה זו??

פורסם

קוראים לה :

Norton pcAnywhere

ויש עוד הרבה שדומות לה, ויש גם אופציה מובנית בXP (PRO ONLY)

http://www.symantec.com/pcanywhere/

*למה לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השניה ?! - תערוך.

*תשנה את הכותרת- משהו שיכלול את המרחק הרצוי (שהוא הבעיה המרכזית)

:hi:

פורסם
  • מחבר

RazorJunior

תודה רבה

אתה יכול להסביר קצת איך אני משתמש בתוכנה הזו אני כרגע מוריד את גירסה 10 שלה מהאימיול

אני מתקין אותה בשתי המחשבים מגדיר אותה בשניהם שתעלה ב

startup ואז אני כל הזמן יכול לעקוב אחרי המחשב השני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים