עבור לתוכן

לפטופ שמחליט להתכבות כל כמה זמן, ובעיקר כשמשחקים..

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות).

בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של מאווררים כיוון שאף פעם לא פתחתי את המחשב ואני מניח שצריך להיות לו מאווררים נורמליים. אולי כדאי שאציין: המחשב מתחמם הרבה יותר מהקומפאק פרסיארו 9700 של אבא שלי ויש רעש של המאווררים שזה די מעצבן, וגם מבהיל לפעמים.

בתודה

Vega

פורסם

בדוק טמפרטורה בביוס או בעזרת AIDA32. אם הטמפרטורה גבוהה מדי זה אמור לגרום לסוג הבעיה אותה הזכרת. במקרה כזה, הייתי מציע לך לקחת את המחשב ללא שהות ל-KSP לבדיקת מעבדה.

נסה גם לבדוק בPower Options בלוח הבקרה את ההגדרות. אולי ההגדרות מכוונות על כיבוי אוטומטי לאחר זמן, וכו'.

פורסם

הוא מחובר לחשמל כול הזמן הזה? אם הוא על סוללה יכול להיות שהיא הלכה ובדרישות חשמל גבוהות הוא "קורס"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים