עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם קונני הסידירום

Featured Replies

פורסם

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט...

יש השערות?

פורסם

כנראה שיש לך בעיה בכבל של המידע (האפור הרחב עם הפס האדום בצד). תנסה לשים כבל אחר ותראה מה קורה.

פורסם

יכול להיות שחיברת תכבל IDE (כבל אפור עבה) הפוך ללוח/כונן אופטי

כמו כן יש לג"מפר את הכוננים אופטים בהתאם.

פורסם

אמ אני לא חושב אפשר לחבר הפוך כי אני חושב חסר פין אחד ובכבל זה חסום כך שאם אתה מנסה לחבר הפוך אתה לא תצליח

פורסם

מנסיוני אפשר לחבר הפוך :cool2:

פורסם

זה לא חייב להיות הפוך, יכול להיות שהוא פשוט דפוק. צריך להחליף אותו לאחד אחר ולראות מה קורה.

פורסם

יכול להיות או שבאמת הכבל ide חובר הפוך או לכונן או ללוח או שהספק שלך לא מחזיק אותם

פורסם

וואי גם לי זה קרה!. אבל עם ההארדיסק. אם הם כוננים קצת ישנים אז הסימנים של החיבור לוקים בחסר. לכן יש מצב שהוא טעה וחיבר הפוך.

בקבל IDE יש כזה חתיכת פלסטיק שיוצאת מהחיבור קצת החוצה. ברכיבים חדשים יותר זה מסומן כראוי והחתיכה הזאת מונעת הכנסה הפוכה.

תנסה לראות איך הכי הגיוני לחבר את זה. לי ההארדיסק לא פעל בכלל גם כשהוא היה מחובר ללוח.

פורסם

תגיד כתוב משהו כשהמחשב נתקע ?? תן יותר פרטים זה יעזור ...

בכל מקרה אני אומר שמה שקרה זה ששני הכוננים הם על מסטר כי יש רק כונן אחד בכל מחשב ..

אז מה שאתה צריך לעשות זה להעביר אחד למסטר והשני לסלייב 90% זה פותר את הבעייה  תנסה לפעמים צריך שדווקא הכונן שבחרת שיהיה מסטר צריך שיהיה סליב והשני להפך אז שחק עם זה לפעמים צריך גם לשחק עם זה בביוס :xyxthumbs:

אם לא כמו שאמרתי תן עוד פרטים

אה ודרך אגב כן אפשר לשים את החיבורים הפוך אבל לא מומלץ כי זה הורס את הפינים  

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים