עבור לתוכן

לא יודע בדיוק להגדיר את הבעיה... ווינדוס לא עולה.

Featured Replies

פורסם

איזו בעיה מתסכלת :/

מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך.

אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'(

בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור.

בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה.

אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O

אבל למראית עין לא קרה שום דבר.

חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום).

נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד.

נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע.

ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה של ווינדוס, אבל לא עבר אותו.

פתחתי את המחשב, ומבדיקה שלי הכל היה נראה לי מחובר ושום דבר לא השתחרר.

אז פשוט אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אם זה מזהה את הווינדוס ואפילו כמעט העלה את זה.

(דרך אגב, המחשב שלי לא כאן, אז אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי רשימה של מה עלי לבדוק בפעם הבאה שאני אהיה ליד המחשב)

פורסם

תתחיל בזה שתפרק את כל החלקים מהמחשב (כרטיסים, זיכרון, כבלים וכו') ותראה אם הם שלמים (אין סדקים, חורים...). אח"כ תרכיב הכל מהחדש (ככה תהיה בטוח שהכל מחובר טוב). תבדוק שה heat sink של המעבד מחובר טוב.

אם הבעיה עדיין נמשכת, תוריד מהאתר של יצרן הדיסק הקשיח תוכנה לבדיקת הדיסק. אם יש בעיה בדיסק הקשיח - סביר להניח שהיא תמצא אותו.

אם הדיסק תקין (עובר בתוכנה, לא עושה רעשים מוזרים), אז הבעיה היא באחר או יותר מהרכיבים האחרים. כל מה שאתה יכול לעשות במקרה הזה הוא להחליף רכיבים (כרטיסים, זיכרון, לוח, מעבד) עד שתמצא מה הרכיב הבעייתי.

פורסם

לפי דעתי רוב הסיכויים שהבעיה בהארד דיסק. תנסה לחבר אותו במחשב אחר ולראות מה קורה. עם הוא יעבוד כמו שצריך תריץ עליו Scandisc או כמו שאמרו מעליי את התוכנה של היצרן.

פורסם

תפתח את המארז ותבדוק אם החלקים (במיוחד ההארדיסק) משמיעית קולות פעילות שונים

זה יעזור לך לדעת אם משהו שם נשבר/נדפק וכו'..

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, למראית עין הכל היה נראה תקין ומחובר ולא סדוק.

והכל נראה פועל...

בכל אופן, עכשיו אני כבר לא יכול לבדוק את זה בעצמי, מסתבר שלקחו היום את המחשב למעבדה מבלי שידעתי :x

פורסם

כמו שאמרתי, למראית עין הכל היה נראה תקין ומחובר ולא סדוק.

והכל נראה פועל...

בכל אופן, עכשיו אני כבר לא יכול לבדוק את זה בעצמי, מסתבר שלקחו היום את המחשב למעבדה מבלי שידעתי :x

תעדכן מה זה היה

שנדע נלמד ונשכיל.

פורסם

הארד דיסק מורכב מפבנים מחלקים נעים והוא לא כולל מתלים ובלמי זעזוים ובטח שלא הנעת 4X4 קיצר זה לא טרופר או משהו ולא אמורים להפיל אותו אני יכול לומר לך במאה אחוז שהארדיסק טחף תזעזוע ונפגמו בו קבצים במקרה הטוב או ברע שאחד החלקים הנעים שם התפרק או פגע בדיסק

פורסם
  • מחבר

אני אשתדל לומר מה הייתה הבעיה במידה ואני אדע מה היא.

אבל רק שתדעו שזו לא אשמתי שהמחשב נפל :-X

אמרתי לאמא שלי שתבוא להסיע אותי חזרה מהמסיבת רשת בבוקר

היא ראתה שאני חצי מת, אז היא אמרה שהיא תסחוב בשבילי את המחשב והתיק, ואני אקח את המסך (אבל המסך בכלל יותר כבד -_-)

ואז שמעתי בום כשהיא הפילה אותו.

ובסופו של דבר גם סחבתי אותו :/

פורסם

אני אשתדל לומר מה הייתה הבעיה במידה ואני אדע מה היא.

אבל רק שתדעו שזו לא אשמתי שהמחשב נפל  :-X

אמרתי לאמא שלי שתבוא להסיע אותי חזרה מהמסיבת רשת בבוקר

היא ראתה שאני חצי מת, אז היא אמרה שהיא תסחוב בשבילי את המחשב והתיק, ואני אקח את המסך (אבל המסך בכלל יותר כבד -_-)

ואז שמעתי בום כשהיא הפילה אותו.

ובסופו של דבר גם סחבתי אותו :/

shit happens

the data is gone

לפחות יש אחריות עליו? או על חלקים אחרים?

פורסם

אחריות לא מכסה נזקים פיזיים בדר"כ

שהרי זאת אשמת המשתמש שזה קרה

זה לא קשור לשימוש שאינו נכון

אחריות אינה ביטוח,זה לא אותו הדבר...

פורסם
  • מחבר

shit happens

the data is gone

לפחות יש אחריות עליו? או על חלקים אחרים?

בוא לא נקפוץ למסקנות שיגרמו לי לרצות להתאבד

פורסם
  • מחבר

יש לי חדשות מהמעבדה...

הלוח אם נדפק, וגם ה HD לא בסדר גמור.

אבל לפי מה שהם אומרים המידע בו בסדר, אז אפשר להעביר אותו למחשב אחר, פשוט זה לא רעיון טוב להמשיך להשתמש ב HD.

בקיצור, צריך לקנות מחשב חדש, כי אם כבר לוח אם חדש... אז הזכרונות יאטו אותו, אז צריך זכרונות חדשים.

ואם כבר כל זה, אז זה לא הולך ברגל עם ה XP 1700 שלי...

הדילמה הכי גדולה שלי זה לגבי הכרטיס מסך, כי יש לי R 8500, אז אני לא יודע אם לחכות ל X700 או לקנות כבר משהו עכשיו...

בכל אופן, זה לא שאלה לכאן, אני אפתח ת'רד בפורום אחר בקשר למפרט.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים