פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מסכים ב 100%.... LOL :lol: :lol: סתם סתם תערוך את ההודעה היא נדפקה בשליחה כנראה.......
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים גם לי זה רושם כחהאיך אני מסדר את זה גם?בשביל לירשום בעברית אני רושם בכתובת(איפה שרושמים אתרים) בעברית ואז מעתיק לכאן י?????????י?י??י??י???גג??ג??????א???‗????ט???ח?איך מסדרים את זה?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים בשפת ה???????ח?זאת שפה בינארית עתיקת יומין ...עוד מהתקופה שבה עבדו ב0.5 גם , והעולם נשלט על ידי פליפלופים .
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים גם לי זה רושם כחהאיך אני מסדר את זה גם?בשביל לירשום בעברית אני רושם בכתובת(איפה שרושמים אתרים) בעברית ואז מעתיק לכאן י?????????י?י??י??י???גג??ג??????א???‗????ט???ח?איך מסדרים את זה?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדירררררט?????טג???ט????ט?????טג???ט?????טג???ט????ט???????????טג???ט????ט?ט?????טג???ט????ט?????טג???ט????ט?????טג???ט????ט?????טג???ט?כנ
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים hua?! ???אנשים מספיק עם כל הספאם הזה שלכם.בגלל שהת'רד כולל בתוכו "ה-מ-ו-ן" תגובות ענייניות אני נועל אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.