פורסם 2002 באפריל 2723 שנים יש לי בעיה עם הרסיבר שליהוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי)הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא.אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות?הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה,זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר לא,כי שוב הבעיה לא קרתה כשפתאום הדלקתי אותו והוא לא עבד.אלה תוך כדי ניגון הוא הפסיק להשמיע אז...
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אני רק בודק אם הבנתי נכון, הוא עבד נורמלי לאחר כמה זמן שהדלקת אותו (והוא עבד טוב) הוא פתאום הפסיק להשמיע קולות,מאז הוא לא משמיע קולות בשום מצב?
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים עכשיו, אתה בטוח במאה אחוז שלא הייתה בטעות הצלבת חוטים :-/ זה נשמע מקרה ברור של זה מה שקורה זה שהמגבר נשרף (הרכיב לא הרסיבר בכללותו) תנסה להגביר עד הסוף, ותגיד אם אתה שומע פססססס
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר אין הצלבת חוטיםושום דבר לא חוסם את פיתחי העברורולא אני לא שומע כלום כשאני מגביר למאה אחוז
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אחי, הלך לך המגבר :-/ , אבל זה מה שמקבלים בשביל מאתיים דולר, אני מקווה שיש לך אחריות.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר יש לי אחרויותאבל רציתי לדעת עם אפשר לתקן את זה בבית אבל תודה בכול מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.