פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים שלום לכולם! התפנה לי קצת זמן והחלטתי (בעקבות פניות נרגשות של אמא אדמה - והמבין יבין ) שצריך כבר להכין את המדריך הזה!!! ביקשו ממני לא להכין מדריך מולקס מואר אז החלטתי לבקש את עזרתכם בבחירת המדריך הבא!\ יאללה, להציע הצעות נדב
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים דבר ראשון זאת לא שאלה...נדב... זאת בקשה לעזרה...תודע שנגמר לך החומר היצרתי של הלדים ואתה צועק לעזרת האומנים האמתיים (פרוייקט הLCD שלי, תודה תודה :] וכמובן של נדב ) ... אני עליתי על רעיון חמוד, שבמקום לקנות פנאל של טמפרטורה להציג טמפרטורה של המארז... יש בשוק הסיני (שמגיע לארץ כמובן).. שעונים ששמים ליד המיטה או במשרד.. שיש בהם איזור מסוים בגדלים שונים - שמציג את הטמפרטורה של החדר... לי היה שעון כזה ובו הצג עם הטמפרטורה..עכשיו השעון היה גדול מידי... אני חתכתי את הזכוכית (שממולאת בנוזל שמציג את המספרים) - חתכתי לגודל קטן... וםפחחח!#$!@$ נשבר הצג... וכמובן לא מצאתי עוד צג.. אז אני תקוע עם חור במארז :] עכשיו נדב :] אני רוצה שתמצא מקום ותרשום מדריך... לצג טמפרטורה שמראה את טמפרטורת המארז - משעונים סינים שעולים שקל (אח השאלה הגדולה מאיפה אנחנו קונים תחרא הזה) . . . וזהו :] מי שיכול לעזור לי לעודד את נדב , תרגישו חופשי :] נדב... אתה יכול... אם אני הצלחתי והתיאשתי... אתה מסוגל .. לך על זה גבר :jump1:
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אוף טופיק לשניה..איתן - זה לא עובד עם לד מסוים כזה (צבע\חוזק) בכוונה? לא נראה לי שהוא יכול לעבוד עם כל אחד..
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים חחחחחחח סוף סוף אתה מקשיב לאמא התפנה לך זמן לכתוב פה ולענות לי בפרטי על הקירור שמישהו הולך לתרום לי אין לך זמן ? :'( ונדב אני סומך עליך שעד סוף השבוע יש לך מדריך מוכן ויפה כי גם ככה המחשב מפורק ועובר שיפוצים אז כל הצעה תבורך :> נ.ב לזה שהציע לעשות מדריך במקום 2 כונני CD-ROM אין למה לעשות לזה מדריך אתה לוקח חתיכת עץ, פלסטיק, פרספקט, לוקח דוגמא של מאוורר בגודל וקודח זה לא כזה בעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים חחחחחחח סוף סוף אתה מקשיב לאמא התפנה לך זמן לכתוב פה ולענות לי בפרטי על הקירור שמישהו הולך לתרום לי אין לך זמן ? :'( ונדב אני סומך עליך שעד סוף השבוע יש לך מדריך מוכן ויפה כי גם ככה המחשב מפורק ועובר שיפוצים אז כל הצעה תבורך :> נ.ב לזה שהציע לעשות מדריך במקום 2 כונני CD-ROM אין למה לעשות לזה מדריך אתה לוקח חתיכת עץ, פלסטיק, פרספקט, לוקח דוגמא של מאוורר בגודל וקודח זה לא כזה בעיה. חחחח הוא הציע לשים מאוורר לא מדריך
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר חחחחהוא הציע לשים מאוורר לא מדריךנו באמת... בבקשה תגובות רציניות! :-\
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים טוב הנה כמה צעות:1. מדריך להוספת LCD למחשב שמראה את הטמפרטורה או משהו כזה...2. מדריך לפיצול מסך עם מפסק. דוגמא: יש מסך אחד ויש שתי מחשבים אז הוא יתחבר לשתיהם עם המפצל ועם המפסק אתה תבחר איזה מחשב לראות במסך.נאי אחשוב על עוד וארשום.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים כבר הצעתי לך בתרד של פרק 6, והייתה תמיכה של כמה אנשים ברעיון.תעשה מדריך לבניית ממשק כפתורים, מספר כפתורים שימוקמו בקדמת המחשב ויעשו PLAY STOP PAUSE....או כל דבר אחר שיתכנתו אותם...
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אישית אני מעוניין במספר 2 של PhoenixBoyכן גם אני מאוד מעוניין בזה ויהיה אפילו יותר טוב אם תוסיף כזה גם ליציאה לעכבר ומקלדת כך שעם מקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד אני יוכל לעבוד על שלושה מחשבים ולהחליף את השליטה ביניהם על ידי מפסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.