עבור לתוכן

מה לעשות ב-"מודינג בשעה" פרק 7?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

התפנה לי קצת זמן והחלטתי (בעקבות פניות נרגשות של אמא אדמה - והמבין יבין :lol:) שצריך כבר להכין את המדריך הזה!!!

ביקשו ממני לא להכין מדריך מולקס מואר אז החלטתי לבקש את עזרתכם בבחירת המדריך הבא!\

יאללה, להציע הצעות :jump:

נדב

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נדב אני נתתי לך הצעה ...זוכר?!

פורסם
  • מחבר

תזכיר בבקשה, יעזור גם לי וגם לכולם (מצטער) ;)

פורסם

דבר ראשון זאת לא שאלה...נדב... זאת בקשה לעזרה...תודע שנגמר לך החומר היצרתי של הלדים

ואתה צועק לעזרת האומנים האמתיים (פרוייקט הLCD שלי, תודה תודה :] וכמובן של נדב ) ...

אני עליתי על רעיון חמוד, שבמקום לקנות פנאל של טמפרטורה להציג טמפרטורה של המארז... יש בשוק הסיני (שמגיע לארץ כמובן)..

שעונים ששמים ליד המיטה או במשרד.. שיש בהם איזור מסוים בגדלים שונים - שמציג את הטמפרטורה של החדר... לי היה שעון כזה ובו הצג עם הטמפרטורה..עכשיו השעון היה גדול מידי... אני חתכתי את הזכוכית (שממולאת בנוזל שמציג את המספרים) - חתכתי לגודל קטן...

וםפחחח!#$!@$ נשבר הצג... וכמובן לא מצאתי עוד צג.. אז אני תקוע עם חור במארז :]

עכשיו נדב :] אני רוצה שתמצא מקום ותרשום מדריך... לצג טמפרטורה שמראה את טמפרטורת המארז - משעונים סינים שעולים שקל (אח השאלה הגדולה מאיפה אנחנו קונים תחרא הזה) . . . וזהו :]

מי שיכול לעזור לי לעודד את נדב , תרגישו חופשי :]

נדב... אתה יכול... אם אני הצלחתי והתיאשתי... אתה מסוגל .. לך על זה גבר :xyxthumbs:

:jump1:

פורסם

מה לגבי מדריך מפורט ביותר על להחליף לד בעכבר.....?

איתן

פורסם

מדריך איך להכין בלוק קירור מים יותר טוב משלי ........

פורסם

אוף טופיק לשניה..

איתן -  זה לא עובד עם לד מסוים כזה (צבע\חוזק) בכוונה? לא נראה לי שהוא יכול לעבוד עם כל אחד..

פורסם

נדב התכוונתי לזה (ראה למטה..)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חחחחחחח

סוף סוף אתה מקשיב לאמא :P

התפנה לך זמן לכתוב פה ולענות לי בפרטי על הקירור שמישהו הולך לתרום לי אין לך זמן ? :'(

ונדב אני סומך עליך שעד סוף השבוע יש לך מדריך מוכן ויפה כי גם ככה המחשב מפורק ועובר שיפוצים אז כל הצעה תבורך :>

נ.ב

לזה שהציע לעשות מדריך במקום 2 כונני CD-ROM אין למה לעשות לזה מדריך אתה לוקח חתיכת עץ, פלסטיק, פרספקט, לוקח דוגמא של מאוורר בגודל וקודח :| זה לא כזה בעיה.

פורסם

חחחחחחח

סוף סוף אתה מקשיב לאמא :P

התפנה לך זמן לכתוב פה ולענות לי בפרטי על הקירור שמישהו הולך לתרום לי אין לך זמן ?  :'(

ונדב אני סומך עליך שעד סוף השבוע יש לך מדריך מוכן ויפה כי גם ככה המחשב מפורק ועובר שיפוצים אז כל הצעה תבורך :>

נ.ב

לזה שהציע לעשות מדריך במקום 2 כונני CD-ROM אין למה לעשות לזה מדריך אתה לוקח חתיכת עץ, פלסטיק, פרספקט, לוקח דוגמא של מאוורר בגודל וקודח :| זה לא כזה בעיה.

חחחח

הוא הציע לשים מאוורר לא מדריך

פורסם
  • מחבר

חחחח

הוא הציע לשים מאוורר לא מדריך

נו באמת... בבקשה תגובות רציניות! :-\

פורסם

טוב הנה כמה צעות:

1. מדריך להוספת LCD למחשב שמראה את הטמפרטורה או משהו כזה...

2. מדריך לפיצול מסך עם מפסק. דוגמא: יש מסך אחד ויש שתי מחשבים אז הוא יתחבר לשתיהם עם המפצל ועם המפסק אתה תבחר איזה מחשב לראות במסך.

נאי אחשוב על עוד וארשום.

פורסם

כבר הצעתי לך בתרד של פרק 6, והייתה תמיכה של כמה אנשים ברעיון.

תעשה מדריך לבניית ממשק כפתורים, מספר כפתורים שימוקמו בקדמת המחשב ויעשו PLAY STOP PAUSE....או כל דבר אחר שיתכנתו אותם...

פורסם

אישית אני מעוניין במספר 2 של PhoenixBoy

פורסם

אישית אני מעוניין במספר 2 של PhoenixBoy

כן גם אני מאוד מעוניין בזה ויהיה אפילו יותר טוב אם תוסיף כזה גם ליציאה לעכבר ומקלדת כך שעם מקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד אני יוכל לעבוד על שלושה מחשבים ולהחליף את השליטה ביניהם על ידי מפסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים