עבור לתוכן

פנדה - קטע מסריח...

Featured Replies

פורסם

ביום חמישי שעבר, 13 באוגוסט, סגרתי,איתם את ההזמנה של המחשב שלי, ונתתי להם את הכרטיס השראי והכל...

התקציב 4100 ש"ח וזה היה בידיוק מה שייצא...

"פתאום" אין לפנדה את הלוח אם שאני מבקש... וכמובן - הם יציעו משהו יקר יותר במקום - תוספת של 300 שקלים, אני הסכמתי...

מה הקטע המסריח?

ביום חמישי שעבר היה המחיר של הזכרוונת שהזמנתי X...

היום, כשסיכמנו על לוח אם אחר - המחירים של הזכרונות ירדו ב 200 ש"ח.

והם לא מסכימים להוריד לי את המחיר של הזכרונות למחיר העדכני.

מה זה הדבר הזה?

נכון, סגרנו הזמנה...

אבל לי יש תקציב מסויים, הם לא יכולים מצד אחד להעלות לי אותו, ומצד שני לתת לי את הזכרונות במחיר הישן...

המחשב עדיין אצלם בחנות, הוא אפילו לא מורכב כי לא הגיעו כל החלקים... אז מה הקטע?

הם יכולים להביא לי את המחשב גם שנה הבאה ואני עדיין ישלם עליו את אותו הדבר?

מה אתם אומרים?

פורסם

איזה דובים >:( >:(

פורסם

עקרונית הם צודקים

המחיר נקבע ברגע ביצוע ההזמנה

אם המחיר של הזכרונות היה עולה, היית מרשה להם להעלות לך את המחיר? אני בטוח שלא!

אתה יכול לבטל את ההזמנה ולעשות הזמנה חדשה עם המחירים המעודכנים, אבל ביטול הזמנה כרוחה בדמי ביטול שאתה לא תרצה לשלם....

פורסם

אתה התחייבת לקנייה לגבי רכיב מסויים שמרכיב מערכת שלמה, כשם שהם לא יכולים לספק לך את הרכיב שביקשת (המדוייק ולא דומה ) אתה רשאי לבטל את העסקה ללא שום דמי ביטול וזאת ע"פ חוק.

אתה פשוט יכול לחסום את הגישה מצידך לתשלום.

זה נכון שהם יכולים לגבות ממך את הסכום שננקב ביום ההזמנה אבל מבחינת שירות זה קטע מצחין.

פורסם

וואלה, ממש מעצבן!

זה קורה ככה בכל השוק. גם שמחיר חבית נפט עולה בעיראק, ישר תחנות הדלק שלנו מעלות את המחיר אפילו שהדלק שכרגע נמצא אצלם נקנה במחיר הישן.

אבל.. אין מה לעשות. כולם כאלה.

תגיד, לא רשום שם זמן אספקה בקבלה שלך?

גם אים רשום שבועיים ואין להם את הלוח הנ"ל (הראשון שבחרת), תמתין שבועיים ואז אתה יכול לדרוש מהם לבטל את העיסקה!

בכל אופן, אל תשכח שכמה ימים שרשום שם זה לא כולל שבתות וחגים.

פורסם

הם צודקים

אבל במקום לוותר לו על ה200 שקל האלה ולתת לו רושם שהם אחלה והוא יחזור לשם הם נתנו לו לקנות משהו עם פרצוף חמוץ וללכת לHW לספר למה יש לו פרצוף חמוץ ולהוציא להם עוד פעם שם רע! אני לא אקנה אפעם מפנדה ולא בגלל שיש לי ניסיון רע אלא בגלל ששמעתי יותר מדי סיפורים רעים!

הם יכלו לוותר לו על 200 שקל והוא היה אולי בא לHW עם סיפור של כמה פנדה היו נחמדים! (אולי...)

פנדה :s07:

פורסם

"כשם שהם לא יכולים לספק לך את הרכיב שביקשת (המדוייק ולא דומה ) אתה רשאי לבטל את העסקה ללא שום דמי ביטול וזאת ע"פ חוק..."

יכול מאוד להיות, שווה לך לברר את זה איתם בטלפון ולבדוק את החוקים באתר..

אם זה נכון, תבדוק שהמחירים לא השתנו לרעתך, תבטל את ההזמנה, ותיצור הזמנה חדשה עם רכיבים שזמינים במלאי ובמחירים שנוטים לטובתך

בהצלחה.

פורסם

הן מצד אחד צודקים תראה אני הזמנתי הרד דיסק 120 גיגה ב-480 ש"ח והיה עיקוב בהזמנה וראיתי למחרת שהמחיר עלה ל-510ש"ח אז הם פתאום לא יעלו את המחיר... כי המחיר נקבע בזמן ביצוע ההזמנה!!  :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמרתי

במקום להתחשבן בקטנות (200 שקל זה קטנה בשבילם) יכלו לוותר והוא היה חוזר אליהם בלי בעיה....

פורסם

אם היית קורא קצת את מדור דוברמן בנענע, היית קורא המון המון מקרים כאלה בפנדה

מבחינתם זה יכול להסתיים ב2 דקות אבל הם מחליטים לשמור על העמדה שלהם

כי ברגע שהם יתחילו להיות נחמדים וגמישים זה לא יגמר, נוותר להוא פה נוותר להוא שם.. בשביל למנוע אי נעימות

פורסם

לפי החוק הם צודקים...

אבל בשביל שירות טוב אפשר לקופף קצת את החוק...

פורסם

תראה אם הזמנת כבר

החשבון יוצא ביום שאתה משלם,יעני בשער הדולר

ברגע שאתה משלם -המחיר שקיים הוא הקובע

אתה יכול לעשות הזמנה למחשב שבועיים לפני ולשלם יום לפני והתשלום ילך לפי שער הדולר ביום שאתה משלם

ככה שהם עוד לא שילמת , זאת חוצפה

וחבל שהסכמת שישנו לך לוח אם

הייתי מבטל את ההזמנה

אבל אם עדיין לא שילמת

הם מרמים אותך...ושלא ינסו לעבוד עליך!

פורסם
  • מחבר

בכיף הייתי מבטל את ההזמנה...

הבעיה היא שביקשתי מעבד שרק הם הצליחו להשיג...

אתם מבינים???

Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box

אין את הגירסת C הזאת כבר בשום מקום...

פורסם

תחפש בזיגזג, אולי יש להם את ה 3.0C או ה 2.8C במלאי, כדרך אגב אין הבדל ביצועים בינהם, ובאוברקלוקינג ה2.8C מוצלח יותר

www.zigzag2000.co.il

פורסם

בכיף הייתי מבטל את ההזמנה...

הבעיה היא שביקשתי מעבד שרק הם הצליחו להשיג...

אתם מבינים???

Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box

אין את הגירסת C הזאת כבר בשום מקום...

תבטך וקח במקום A64 3200+

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים