עבור לתוכן

משחקי PC יד שנייה

Featured Replies

פורסם

איפה ניתן להשיג משחקי PC יד שניה? ניסיתי בtradezone אבל עדיין לא עובד שם.

אשמח להצעות בפרטי.

פורסם

ממני תלוי איזה משחקים אתה רוצה

צור איתי קשר באיסיקיו

174724290

או במסנג'ר

taldrom1@hotmail.co.il

פורסם

חס איסור על מכירת משחקים לא חוקיים, אם מדובר בחוקיים אז כמדומני היה אתר אחד שבו מכרו משחקי מחשב ולפלטפורמות שונות.

אם אני אמצא את האתר אני אערוך את ההודעה. :)

פורסם

מי אמר לא חוקיים??

אם מישהו רוצה להחליף או לקנות משחקים מקוריים אז סבבה

פורסם

מישהו רוצה לקנות יש לי דום 3 מקורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

גם לי יש DOOM 3 מקורי

וגם יש לי HALF LIFE 2 מקורי

ו אני אולי חדש פה ... אבל אני לא מבין.... 99 אחוז מהאנשים שפה מורידים תמשחקים באופן לא חוקי......

זה לא כמו פעם שכולם היו קונים משחקים.... יש כאלה יוצאי דופן שפריקים גדולים שקונים את המשחקים שלהם... ויש כאלה שבאמת כדי לקנות.... אבל קניית משחק מחשב קיום עולה בסביבות 200+ וזה כבר נהייה מאוד יקר ולא משתלם...:)

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

ORANGEJUICED

מה קרה?

קראת את ההודע שלך וזה הצחיק אותך?!

יש לך פיצול אישיות חמור.

ד"א מאפיה ב90 שקל מי מעוניין?

ויש לי גם את UT המקורי עם CDKEY מקורי ב 100 שקל?

אם מישהו מחפש שיצור קשר בפרטי (לא ICQ).

פורסם

כן זה מאוד מאוד מאוד הצחיק אותי... כי אתה יודע בדיוק כמוני

שלשוק של משחקי המחשב בארץ אין ממש שוק... ל PS2 ולקונסולות האחרות יותר...

אבל אנשים מבינים שזה לא משתלם לקנות משחק מחשב בכול כך הרבה כסף......

פורסם

אני מבין שזה פורום משחקים.. ואסור לדבר פה על ווארז.... אבל באמת.... באמת שאני לא מבין.... הרי כולם מורידים משחקים וזה הרי לא חוקי..... אז למה עם מישהו שואל מאיפה הוא יכול להוריד משחק.... ואולי אין לו כסף כרגע לקנות משחק מקורי... אז למה לא לעזור לו...

אז בסדר אני יכבד את זה שאסור לדבר פה ווארז-אסור.............

אבל אני עדיין לא מבין ??? ??? ??? ???

פורסם

זה אסור כי זה פרורום חוקי. זה כמו שתבוא לפורום של סל ניוז ותשאל מאיפה אתה יכול לגנוב גופיות מקוריות של שחקנים. אתה תשאל כזאת שאלה שם? אותו דבר פה בקשר למשחקים. זה פשוט לא חוקי.

ואוברלורד, לאנריל המקורי אין סידיקי...

פורסם

תשמעו אין לי ממש כסף עכשיו , אתם יודעים עם המיתון והכל. ואני ממש רוצה את הX800 למחשב לי, ממש אבל ממש רוצה.

אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך פורצים אזעקה של חנות ואני מחפש גם מדריך לפריצת מנעולים.

תודה מראש! :)

מה זאת אומרת אין סידיקי לאנריל המקורי?

בכל מקרה יש לי את המשחק המקורי (אף פעם לא התקנתי אותו)

פורסם

תשמעו אין לי ממש כסף עכשיו , אתם יודעים עם המיתון והכל. ואני ממש רוצה את הX800 למחשב לי, ממש אבל ממש רוצה.

אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך פורצים אזעקה של חנות ואני מחפש גם מדריך לפריצת מנעולים.

תודה מראש! :)

מה זאת אומרת אין סידיקי לאנריל המקורי?

בכל מקרה יש לי את המשחק המקורי (אף פעם לא התקנתי אותו)

לאנריל טורנמנט המקורי שראשון שיצא בשנת 1999 אין סידיקי. אתה מתקין אותו והוא עובד לך במולטיפלייר חופשי חופשי. לאנריל 2003 ו2004 כבר כן יש. פשוט בשנת 1999 לא היה המצב הקשה של השוק נגד הווארז שיש היום.

פורסם

גם לי יש DOOM 3 מקורי

וגם יש לי HALF LIFE 2 מקורי

ו אני אולי חדש פה ... אבל אני לא מבין.... 99 אחוז מהאנשים שפה מורידים תמשחקים באופן לא חוקי......

זה לא כמו פעם שכולם היו קונים משחקים.... יש כאלה יוצאי דופן שפריקים גדולים שקונים את המשחקים שלהם... ויש כאלה שבאמת כדי לקנות.... אבל קניית משחק מחשב קיום עולה בסביבות 200+ וזה כבר נהייה מאוד יקר ולא משתלם...:)

על מי אתה חושב שאתה עובד? Half Life 2 עוד לא הזדהב! אתה ניובי :lol:

פורסם

אתה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אתה באמת באמנת שאני הייתי רציני בקשר ל DOOM ו ל HALF LIFE אז חבל מאודדדדדדד

אני פשוט ניסיתי להראות שלא נראה לי שמישהו קונה תמשחקים האלה ... אלה עם כן יש לו מלאי של כסף בארנק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים