פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים ווונוס לא רע אבל דיי ממוצע..אי אפשר להשוות אותו לחיות כמו SLK948 ו XP120
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אולי כדאי שאני יוסיף 300 שקל ואני יקח מערכת קרור מים טובה?אבל שאלה אני הולך ללאן פרטים אז אני מזיז תמחשב זה לא מסוכן ? שדברים מהמערכת מים יתנתקו לי בפנים או שצינורות יתעקמו והמעבד ישרף?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים הקירור סטוק של המעבד מקרר בצורה טובה מאוד, יותר טוב מחלק מהסינקים שציינת, אין צורך להחליף אותו.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אממ לצרכים רגילים אבל אני הולך לקרוע לו תצורה עם אובר קלוק רצחני המהריות שלו עכשיו 2.2 הוא יגיע ל3.2 אפילו יותר מקווה
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אתה סתם זורק mhz באוויר אה ? :-Xכדי להגיע ל3000mhz אתה צריך חנקן נוזלי גם - ודעתי בהשקעה בשווי המעבד ומעבר בקירור זו שטות.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אחי ראיתי פה בפורום שבן אדם עם אינטל נורטוואד 2.8 עם קרור אוויר הגיע ל 3.6 בחייך יש כאן הבדל של 600 הרץ זהו אני חושב שאני יגיע ל3.0 ובקשר לשאלות הקודומות שלי אפשר לקבל תשובה?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים לא לסטות מהנושא חבר'ה.בכל אופן, אולי כדאי שאני יוסיף 300 שקל ואני יקח מערכת קרור מים טובה?אם אתה כבר מוכן להשקיע אז למה לא XP120 הוא פשוט הכי טוב שיש במחיר הזה, קירור מים במחירים כאלה הם לא משהו כל כך, לך על XP120 עם אנרמקס 120 מ"מ שקט וביצועים ברמה גבוהה מאוד!
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר תראו משהו כנראה שאי קומה מערת קרור מים של emp אז כמה שאלות: אני הולך ללאן פרטים אז אני מזיז תמחשב זה לא מסוכן ? שדברים מהמערכת מים יתנתקו לי בפנים או שצינורות יתעקמו והמעבד ישרף?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אתה מבלבל שני חברותהA64 לא טוב בכלל לאוברקלוק כמו האינטליםהאינטלים ידפקו לך אוברקלוק בלי בעיות בכלל (וגם הAXP)הA64 על הפנים בזההאוברקלוק של hellwarrior 2200@2600 זה ground breaking ועוד עם קירור אוויראני מניח שעם קירור מים תגיע ל2700אבל לא יותר מזה.בקשר לשאלה השניה שלך (זו שמתחת לתגובה הזו)אני בעצמי בדילמה הזאת.. אני מניח שאם תשתמש בהרבה o rings (הטבעות האלה מברזל שמחזקים עם בורג)אז לא צריכה להיות בעיהוגם אם תיהיה עדין עם המחשב והכל(ברור שאם תזרוק אותו לקיבינימט אז ייהיה דליפות P:)מה שבטוח - כשאתה מגיע ללאן פארטי תריץ רק תמערכת מים כשהמחשב מחוץ לחשמל (היא עובדת על 220 וולט) ותראה עם יש דליפותאם לא יאללה לחבר
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אוקי ומה בקשר לשאלות שלי בנוגע לקרור מים אפשר תשובה ? הנה היא שוב שאלה אני הולך ללאן פרטים אז אני מזיז תמחשב זה לא מסוכן ? שדברים מהמערכת מים יתנתקו לי בפנים או שצינורות יתעקמו והמעבד ישרף?????????תודה על התגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.