פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים שמע, זה גם תלוי בתאימות. קראתי באיזה מקום שהרייטק המבריקים (SILVER SHINY) פחות תואמים מהמט (SILVER MAT). לפני שאתה מחליט שהצורב דפוק תנסה אולי סילברליין (זה המט). לך ל COMP-IL ותקח שניים מכל סוג. RITEK, RIDATA,SILVERLINE PRO.תבדוק עם DVDINFO PRO\SCAN
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים comp-il קצת לא באזור שלי. אני מהצפוןאבל אני נוסע היום לחבר שיש לו nd 2500 ואנסה אצלו את המדיותחוצמזה הוא אמר לי שאצלו בעיר ביוניברסל יש silverline גם - וגם + ב5 ש"ח ליחידה.בשלב הזה אני אנסה לקנות את אלה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב אז חזרתיצרבנו 2 מדיות שנפלו אצלי ואצלו הצריבה הייתה חלקה... ??? ???מה שגורם לי לחשוב שיש לי בעיה בצורב.מחר אני אבדוק את הכבל IDEחוצמזה קניתי 2 חבילות של Silverline Proffesional אחת + והשניה - במחיר של 5 שקל ליחידה ביוניברסלבדקתי את הקוד - RITEKG04.. נראית מדיה טובה מאוד . אופייני לסילבר ליין 8)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מה זה יוניברסל?לחלק מסילברליין אין גימור חלק של הפלסטיק בקצוות, אבל עד היום זה לא הפריע לי.היה עוד מישהו היום שצרב עם NEC על אותם G04 ממ.י. על ה DVDINFOPRO זה לא נראה טוב. כלומר, הצורב היה צריך להאיט הרבה כדי לקרוא אותם. כנראה שאין ניסים, YOU GET WHAT YOU PAY FOR. עריכה: וזה היה עם הצורב החדש של NEC, 3500A.עריכה 2: תסלח לי על השאלה, אבל האם הצורב שלך מקובע טוב במארז, 4 ברגים וכו'...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים יוניברסל זה סופרמרקט ענק בסגנון של ג'מבו או ביגהמדיה מגיעה בקופסאות קרטון של 10 בתוך קופסאות SLIMBOXלדעתי הנס יהיה אם הסילברליין שקניית יהיה איכותי ולדעתי הוא יהיה!לא הצורב של מקובע רק עם 2 ברגים, זה יכול להשפיע ? (סליחה על הבורות)
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני קניתי בקוסמוס ב-45 שקל 10 מדיות עם קופסאות דקות עם תוים (משהו כמו תו הזהב, לא זוכר בדיוק את השם כרגע)45 זה אחרי ההנחה של התוים, די משתלם.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים יוניברסל זה סופרמרקט ענק בסגנון של ג'מבו או ביגהמדיה מגיעה בקופסאות קרטון של 10 בתוך קופסאות SLIMBOXלדעתי הנס יהיה אם הסילברליין שקניית יהיה איכותי ולדעתי הוא יהיה!לא הצורב של מקובע רק עם 2 ברגים, זה יכול להשפיע ? (סליחה על הבורות)אני מכיר יוניברס קלאב. יש בחיפה ולכן שאלתי.יכול להשפיע אם הוא רועד בזמן הצריבה או לא מאוזן טוב. זה אמור לצרוב בכל מקרה, אבל אם זה גבולי זה יכול להשפיע.אני קניתי בקוסמוס ב-45 שקל 10 מדיות עם קופסאות דקות עם תוים (משהו כמו תו הזהב, לא זוכר בדיוק את השם כרגע)45 זה אחרי ההנחה של התוים, די משתלם.מה המדיה קוד שלהם?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תביא לי לינק שמסביר איך לבדוק ואני אבדוק לךהנרו אומר RITEKG04, לזה אתה מתכוון?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים גילית שה ASPI לא מותקן.הרצתי את Nero Info Toolוהוא הראה לי שהמערת משתמשת ב - System Aspi
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים תביא לי לינק שמסביר איך לבדוק ואני אבדוק לךהנרו אומר RITEKG04, לזה אתה מתכוון?תוריד DVDINFOPRO מפה:http://www.dvdinfopro.com/download/dvdinfo2.zipתכניס מדיה לכונן, תפעיל את התוכנה ותלחץ על ה ICON של MEDIAגילית שה ASPI לא מותקן.הרצתי את Nero Info Toolוהוא הראה לי שהמערת משתמשת ב - System Aspiשמע, זה עדיין אמור לעבוד כי לנירו יש את הASPI שלו, אבל בטח לא יזיק ללכת ל www.doom9.org ל DOWNLOADS ולהוריד את FORCEASPI.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים הדיסק כבר צרוב אם זה משנה (סתם אין לי כוח לקרוע ניילון חדש)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אהה. אז מכת הרייטק גם הגיעה לארץ. יהיה פה כמו בארה"ב, מלא רייטק G04 אבל איזה מהם הם הטובים - אלוהים גדול. ובמיוחד לאור העובדה שאין פה יותר מדי אנשים עם צורב DVD נוסף של LITEON בשביל להריץ KPROBE. אתה יכול לצלם את הדיסק עצמו ולהעלות תמונה?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מצטער על הגודל העצבני של התמונה (1.1MB) אין לי עדיין עם מה לכווץ (5 דקות אחרי פורמט).איך המדיה?http://members.lycos.co.uk/holyy/cd.jpg
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אה, זה הסילברליין פרופשיונל. זה G04 שכנראה בסדר. עד עכשיו צרבתי הרבה כאלה וגם חבר שלי ואין בעיות. כמובן שעוד שנתיים נדע יותר טוב. ולך תדע מה יהיה במשלוח הבא של הסילברליין פרופשיונל, אבל בוא נחזיק אצבעות ונקווה לטוב.עריכה:אני כבר לא יכול לחכות שהמחירים של המדיות בארץ ירדו עוד ואז אנשים לא יצטרכו לצרוב על דיסקים זולים. נוכל לצרוב על TY , וורבטים, מקסל, RICOH וכו'.. כמו בכל מקום שפוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.