עבור לתוכן

בעיה מוזרה של ריסטרטים שהמחשב עושה

Featured Replies

פורסם

המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט

מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש .

המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se

והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט.

כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות.

תודה לכולם :hi:

אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.

פורסם

תנסה להיכנס בsafe mode, תמחק ת'דרייברים ותתקין אותם מחדש, וחוץ מזה תסרוק לווירוסים

פורסם

המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט

מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים  ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש .

המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se 

והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט.

כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות.

תודה לכולם   :hi:

אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה. 

תפעיל על safe mode

ותתקין דרייברים ישנים שעבדו לך פעם עם הכרטיס מסך

יכול להיות שאתה רץ על גירסת ביטא של דרייברים שפשוט עם חוסר מזל יש בעיית תאימות לאחד החלקים במחשב שלך ובגלל זה הכל נגרם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים