פורסם 2001 בנובמבר 424 שנים תקנה דיסק SCSIואם SCSI תקנה את ה Cheetah 15X - אין דיסק טוב יותר ממנו! (לא בפלאנטה שלנו בכל מקרה!)עם מהירות של 15K ונפח מקסימלי של 18GB (מה לעשות :-/ ) אין דיסק שיכול להשתוות אליו! ! !אם אתה מחפש ביצועים זה הדיסק בשבילך!(תשקול גם אופציה של רכישת שני דיסקים SCSI קטנים וזולים יותר) מבחינת גישה לקבצים ומהירות בצורהמקבילית (יותר לכיוון שרתים) אין כמו SCSI!
פורסם 2001 בנובמבר 624 שנים מחבר דווקא לא הייתי הולך על זהה - IBM החדש נראה פצצהחוצמזה הוא תומך ב Ultra320 וזה הכי טובאבל אני מחכה 3 -4 שבועות כדי שיצאו בקרי 320 שמעתי שהכי טוב זה של אדפטק (זה נכון?)
פורסם 2001 בנובמבר 624 שנים איכס !!! מקסטור זה דרעק. פוייי ד"א RAID זה לא כזה מהיר, זה רק 33-40 אחוז יותר מהיר מ ATA100/133 בהתאם למה שאתם משתמשים. וזה בדוק. יש לי שני IBM GXP60 60gb @ RAID 0 על בקר של HighPoint (HPT370) שד"א אמור להיות קצת יותר טוב מזה של ה Promies.
פורסם 2001 בנובמבר 924 שנים מחבר הויכוח הוא בכלל לא על אם לעשות רייד או לאאבל זה כבר לא משנהאני הולך על סקזי של IBMלמישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי Ultra320 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.