עבור לתוכן

באיזה חנות מחשבים מומלץ לקנות?

Featured Replies

פורסם

KSP או פנדה או נועה מחשבים או זיגזג?

מישהו כבר קנה פעם מאחת החברות? ......איך השירות? האחריות? האמינות?

תודה מראש!

נ.ב. באיזה חנות ניתן לעשות קומבינציה...יענו לקנות חלקים מחנות אחת...עוד אחרים מחנות אחרת...ואז לתת לחנות אחת להתקין רכיבים של אחרת?

פורסם

דבר ראשון היו כבר עשרות נושאים כאלו תעשה search.gif

דבר שאני אני לא חושב שאף חנות תואהב שאתה מביא לה חלקים מחנות אחרת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה זה שלא רק המחיר שונה מחנות לחנות...

יש דברים שיש בחנות אחת ואין באחרת שאני צריך לקנות ולא את כולם אני יודע להרכיב...

פורסם

אמרתי את זה בתראד אחר אני אגיד שוב

זיגזג - זול שירות טוב... בד"כ מרוצים

KSP - זול אבל אנשים לא אוהבים לקנות שם.. אין לי מושג למה.. תקנה מKSP רק אם יש סניף קרוב לבית שלך...

PCH - לא. פשוט לא. טוב לאדע.. אני לא אוהב אותם

פנדה - זה יגמר בתביעה.

זאת היא דעתי בלבד ואתה לא חייב לשמוע לה....... חי חי...... בסוף פנדה יתבעו אותי

פורסם

זיגזג - יקר ושירות מצויין, כולם מרוצים ולא בדרך כלל ;D

KSP - זול ו... זול! אל תצפה ליותר מידי יחס שאתה משלם להם שקל על לוח אם

PCH - נדמה לי שהם הולכים כלפי מטה לא הייתי ממליץ לקנות מהם במצב העכשווי (וסליחה מראש אם אני מטעה זה מה שהבנתי מהנוגעים לדבר)

מומלץ ללכת על LOGIC PC שהם בעצם היו בשותף עם PCH והתנתקו מהם..

פנדה - מבחינתי? מחירים סבירים, הרבה מוצרים (חלקם לא זמינים במלאי אבל ניתן להזמין ולקבל תוך ימים ספורים) שירות סבבה ישמחו לעזור

יש לקוחות שיצאו מהם לא מרוצים, כמו בכל חנות גדולה יש גם אחוזים גדולים של הפחות מרוצים..

רק קח בחשבון שהסיפורים על פנדה קצת כבדים וזה יותר מסתם לא מרוצים.. ::)

פורסם

זיגזאג הורידו את המחירים שלהם בזמן האחרון בצורה די חדה(צורב לייטאון ב183, מעבד 2500 ב527, הרדיסק WD 80GB SATA ב429, וכו'..)

פורסם

לכל חנות יש את היציאות שלה

בכללי זיגזג במחירים סבירים, אי אפשר להגיד שהם נחשבים לזולים במיוחד..

פורסם

זיגזג - יקר ושירות מצויין, כולם מרוצים ולא בדרך כלל  ;D

KSP - זול ו... זול! אל תצפה ליותר מידי יחס שאתה משלם להם שקל על לוח אם

PCH - נדמה לי שהם הולכים כלפי מטה לא הייתי ממליץ לקנות מהם במצב העכשווי (וסליחה מראש אם אני מטעה זה מה שהבנתי מהנוגעים לדבר)

מומלץ ללכת על LOGIC PC שהם בעצם היו בשותף עם PCH והתנתקו מהם..

פנדה - מבחינתי? מחירים סבירים, הרבה מוצרים (חלקם לא זמינים במלאי אבל ניתן להזמין ולקבל תוך ימים ספורים) שירות סבבה ישמחו לעזור

יש לקוחות שיצאו מהם לא מרוצים, כמו בכל חנות גדולה יש גם אחוזים גדולים של הפחות מרוצים..

רק קח בחשבון שהסיפורים על פנדה קצת כבדים וזה יותר מסתם לא מרוצים..  ::)

PCH לא הולכים למטה, כי ברגע שאתה מדבר עליהם אתה מדבר על החנות שמשמשת גם את Logicpc.

פורסם
  • מחבר

זהו ההתלבטות שלי זה בין KSP לזיגזג...

זיגזג:

מעבד AMD Athlon 64 3000+

עולה 1,220 ש"ח

A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5

612X2=1,224 ש"ח

KSP:

מעבד- 1,020 ש"ח

זיכרונות- 900 ש"ח

כלומר רק מעבד וזיכרונות אני חוסך בקיי אס פי אני חוסך 500 ש"ח...ובזיגזג אין כרטיס מסך MSI RADEON 9800PRO 128MB )256BIT(

אז מה שחשבתי זה לקנות חלק מסוים מכל חנות ולתת לKSP נגיד להרכיב מחשב (רשום באתר שאם קונים מחשב שלא אצלהם אז התקנה זה 250 במקום 190).

מצד שני אמרו לי שזה יעשה בעיות על האחריות של הרכיבים...שתמיד יגידו לי שזה לא בKSP מקולקל אלא רכיב מזיגזג...וכך להפך...

מה שאני חשבתי לעשות ותגידו לי אם זה אפשרי...

לקנות מזיגזג: מעבד, לוח אם,הרד דיסק, ספק ומארז-ושרק את זה הם יתקינו...

ושאר הדברים לקנות במקום אחר ולהתקין לבד...(ככה לא יעשו בעיות עם האחריות לא?)...כמו זיכרונות,כרטיס מסך,קירור להרד דיסק,וכו'...אלה דברים קלים יותר...

פורסם

אני אישית קניתי מחשב מנוע

שירות מעולה

התעכבה ההזמנה כי הכרטיס מסך והלוח אם לא היו במלאי אבל הם התקשרו כל הזמן ליידע אותי מה עם זה

אני הייתי הולך עליהם

הם ה"התפשרות" בין ZIGZAG לבין KSP - מחירים/שירות

פורסם

נועה חנות מצויינת שמעתי על כמה שיצאו משם מרוצים עד הגג את המחשב האחרון של אחי קנינו מזיגזג וגם את המקלדת החדשה שלי הזמנתי משם אני לא עוזב אותם כי הם סבבה לגמרי תמיד בקשר איתך אישית ההיתי הולך או לנועה או לזיגזג שם השירות יותר אישי וזה שווה את הכסף.

על תקנה רכיבים מכמה חנויות זה סתם יגרום לאי נאימויות לך תדע אולי בהרכבה איזה רכיב ידפק ואז המרכיב יאשים את החברה שמכרה לך אותו ואלה יגידו שהם הביאו רכיב תקין ובלה בלה בלה זה רק תסריט אחד מיני רבים בקיצור קנה הכול במקום אחד.

פנדה- על תיתקרב לי יש ניסיון מר איתם כאשר הם התבקשו לתת את השירות שהגיעה לי הם ניסו להתחמק ועד שהסכימו לתת אותו זה לקח "קצת" זמן, חצי שנה לקח להם לשלוח את המוצר החדש בן יום שקניתי מהם לתיקון אצל היבואן, אומנם אחלה מחירים אחלה מבחר אבל אין שירות, אני שוב אומר שירות זה לא שאתה מתיצב אצלהם לקנות משהו והם מתייחסים אליך יפה שירות זה שהמשהו הזה מתקלקל או שיש בו בעיה ואתה בא אליהם לקבל שירות אבל משום מה אצלהם הוא איטי או שהוא פשוט לא ניתן בגלל איזה חוק קטן שנכתב בתחתית הדף ואתה לא ראית אותו תתביש לך!!!.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אקנה כנראה מזיגזג מהשוואת מחירים הם חנות דיי זולה...(יותר מנועה)...

וKSP מורידים שנה אחריות מהלוח אם, שנתיים מהזיכרונות, ועוד שנתיים מההרד דיסק...

אז שווה לשלם עוד 500 שקל ולקבל עוד כמה שנים אחריות +שירות מצוין לפי התגובות כאן...

נ.ב. אני צריך MSI RADEON 9800 PRO 128MB (256 bit)..אבל אין אותו בכלל בזיגזג...מה עושים? אני לא רוצה כרטיס אחר...יש של SAPPHIRE אבל הוא בא בלי קירור טוב...והוא עולה עוד 200 ש"ח...אז חשבתי לקנות רק את זה מKSP מה דעתכם?...ההתקנה פשוטה אני לא אסתבך עם זה...אני מניח שלא יהיו גם בעיות עם האחריות של שאר החלקים של המארז בגלל זה...לא?

פורסם

אתה גם לא חייב להרכיב אותו דבר ראשון דבר אם זיגזאג ושאל אותם אם הם יכולים להזמין לך 9800 פרו של MSI אם לא תגיד להם שאתה קונה מחנות אחרת ותביא להם אותו ושהם ירכיבו אותו אם שאר החלקים אני לא חושב שאמורה להיות בעיה הם אחלה.

פורסם
  • מחבר

הא וואלה אפשר להזמין מהם מוצרים שאין להם? אבל זה לא יעלה יותר כסף בגלל זה?

פורסם

אפשר לשאול אם הם יכולים להזמין את המוצר מהיבואן הרי הוא נמצא בארץ אני לא יודע אם זה יעלה יותר כסף מה שזה בטוח יעלה יותר זה זמן יקח לזה לפחות שבוע להגיע אליהם.

בכול מקרה אם לא תגיד שאתה קונה את הכרטיס מחנות אחרת ואתה רוצה שהם ירכיבו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים