עבור לתוכן

איזה סרטים אתם הכי אוהבים?

(כתבתי את זה כי אני משועמם בטירוף....)לצחוק כמו מטורפים או להתחבא מתחת לסמיכה מפחד........ 195 הצבעות

1. 1. (כתבתי את זה כי אני משועמם בטירוף....)לצחוק כמו מטורפים או להתחבא מתחת לסמיכה מפחד........

• קומדיה, צחוק זה סם החיים....
    • אימה, פחד מקפיא....
    • מתח, מעניין ומסקרן.....
    • דרמה, לבכות מסיפור נוגע ללב...
    • מדע בידיוני, אין גבול לדימיון.....
    • אקשן, אקדחים ורובים זה ה-דבר...ואפשר גם חרבות...
    • מצויירים, רק טום וג'רי.......
      0
    • דוקומנטרי, it's a real thing
    • אירוטי, סיפור רגיל עם אירוטיקה ולא פורנו!!!
    • מותחן פסיכולוגי, מסובך!!!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כל סרט טוב אני אוהב אותו... לא משנה איזה סוג, אותו דבר עם מוזיקה.

בדרך כלל אני יותר מתחבר לסרטי מלחמה אבל לא חסרים גם סרטים גרועים גם בז'אנר הזה.

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רק שתדעו, בלי לרמוז או כלום שכשכתבתי "אירוטי" הכוונה היא לסרטים עם עלילה והכול כיאילו רגילים פשוט עם אירוטיקה ולא לסירטי פורנו......

פורסם

אני הכי אוהב סרטי אקשן,מה לעשות כשהייתי קטן הכי אהבתי את שליחות קטלנית וזיכרון גורלי סרטים גדולים.

הכי אוהב בסרטי אקשן הם את סרטי המלחמה.

אוהב את סרטי סגנון רמבו,סרטי אקשן סיניים זולים הם מאד טובים לדעתי (עניין של טעם) ומי אמר כאן שלהרוג את ביל זה סרט אקשן!? כל הסרט יש סתם שטויות איפה האקשן אני לא יודע.

אחר כך קומדיות (שונא קומדיות רומנטיות זה פשוט לא מצחיק) וסרטי מתח במיוחד כאלו שחוקרים בהם ויש רעיון יפה (בגלל זה אני צופה כל הזמן ב csi).

בשורה התחתונה דרמה...

פורסם

זיכרון גורלי ושליחות קטלנית זה יותר מדע בדיוני מדע בדיוני זה בעצם אקשן+מדע בדיוני רק כדי להבהיר וזה אחד הסוגים שאני אוהב, אני אוהב סרטים בכלל לכן לא הצבעתי כי אין לי העדפה.

פורסם

SCI-FI OWNZ!

למרות שאני אוהב את כל סגנונות הסרטים, ללא ספק Sci-Fi זה האהוב עליי.

אין כמו Star Wars, StarGate, matrix, Dune, ועוד ועוד....

אגב, יש עוד ז'אנר - הרפתאות (סטייל LOTR)

פורסם

סלים, אתה שכחת Chick Flicks

:biglaugh:

פורסם

למה צריך קטגורית מותחן פסיכולוגי

מותחן משורש מתח -> קטגוריית מתח. כמו שאין קטגוריית קומדיה רומנטית או קומדיה וולגרית\פארודיה

אני בכל מקרה הצבעתי למתח לפני שהייתה קיימת הקטגורייה הזאת כי גם אני אוהב את כל הסרטים שמסתבכים ותמיד סבתא חוזרת מהעבר ומתחנת עם הדוד ואם זה לא היה קורה לא היית נולד YADA YADA YADA.

מקום שני קומדיות, אבל רק קומדיות נעורים גסות שמקבלות 5 בIMDB, קומדיות "איכותיות" כמו הקומדיות הרומנטיות אפילו לא מעלות גיחוך

פורסם

אני לא יודע איפה למקם את הסרט הזה: אימה או מותחן פסיכולוגי - הניצוץ

סרטים נוסף שממש אהבתי - ocean eleven , ונילה סקיי.

פורסם

הממ... אני אוהב סרטים מכל הסוגים, כל עוד הם טובים, עם תסריט כתוב היטב ומעניין ומשחק מספיק משכנע. אבל אם להתיחס לז'אנרים בנפרד אז אני פחות מתלהב מסרטי אקשן למינהם (שבדרך כלל משלבים בתוכם מדע בדיוני או הרפתקאות), אלא אם כן הסרט מחדש משהו ולא ממחזר רעיונות מסרטים ישנים. גם אימה לא ממש עושה לי את זה, בעיקר בגלל שרוב סרטי האימה לא באמת מפחידים, אלא מבהילים באווירה הנכונה (חושך ווליום חזק באולם הקולנוע) ובדרך כלל אני נוטה לשכוח אותם אחרי שהסרט נגמר. אני אוהב לעומת זאת סרטים מצוירים, אבל לא מהסוג המשכוני דיסני שאף אחד מעל גיל 5 לא שמע עליהם (כמו מלך האריות 10 וכו') אלא הסרטים הנחמדים יותר, כמו אלאדין וצעצוע של סיפור (או שרק ומוצאים את נמו, אם להביא דוגמא קצת יותר עדכנית), שיש בהם הומור טוב וצדדים שבאמת פונים לכל הגילאים.

פורסם

בחרתי מתח

אבל הסרט האהוב - לב אמיץ

פורסם

- קומדיה - דה בסט.

פורסם

אני אוהבת הרבה, בעיקר קומדיה או מותחנים פסיכולוגיים. אני משתעממת מהר מסרט אז אני צריכה איזה קאטץ' שירתק אותי למסך.

פורסם

כן... וונילה סקיי סרט מצויין, במיוחד אם צופים בו בפעם הראשונה שיכורים :-X

באמת זה סרט ענק, ראיתי אותו כבר מלאאא בהתחלה במחשב איזה 4 וא"כ ב YES עוד איזה 300 פעם : \

הם פשוט שידרו כל יום שישי\שבת שחזרתי הבייתה אז ראיתי אותו כמעט כל פעם שיכור קצת חיחי, נדמה לא הייתה פעם שלא ראיתי אותו כשאני פיכח..

אם.. תזכירו לי אולי על מה הסרט בכלל ? ::) ;D

פורסם

וונילה סקיי נראה קצת פחות טוב אחרי שרואים את הגרסא הספרדית המקורית, אבל עדיין סרט נחמד.

פורסם

בדיוק לפני כמה דקות סיימתי לראות "פסיכו" של היצ'קוק בדיוידי. סרט מעולה, לחשוב שעשו אותו לפני 45 שנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים