פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים יש לי 2 שאלות:1) אני ישמח מאוד אם מישהו יכין לי שירטוט למעגל שיש בו 6 לדים שצורכים 3.3V ו20MA כל אחד וכל פעם ידלקו 2 זוגות לדים ואני יקבע את הקצב עם נגד משתנה...2)יש את המיני מיקרו כפתורים האלא עם 4 רגליים, אפשר להשתמש בהם בתור מפסק\לחצן רגיל??תודה רבהאיתן
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים פאק! 18 צפיות ואפאחד לא עוזר ???טוב נראה לי שאני אוכל לענות על שאלה 2,אני חושב שאי אפשר להתשמש בלחצן עם 4 רגליים כלחצן רגיל...
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים כאן יש לך מעגל אורגן אורון פשוט כשאת קצב ההבהוב אתה קובע עם הפוטנציומטר r2 אתה לא חייב לשים את כל הלדים .http://www.aaroncake.net/circuits/chaser.htmובקשר לשאלה השנייה תעלה תמונה .[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר יש לך אולי סכמה איך לבנות את זה על לוח הלחמות?או סתם תמונות.....איתן
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש לך אולי סכמה איך לבנות את זה על לוח הלחמות?או סתם תמונות.....איתןקיבלת כבר את הסכמה לא?!?יותר מזה לא נראה לי שתקבלאני בניתי על לוח הלחמות מעגל אחר שחוסך במתחכי כל הזמן 2לדים עובדים בכח של 1 בהספק של 2 כי הם מתכבים והשניים נדלקים ישר אבל זה בזמן שאי אפשר לראות ואז זה נראה דלוק וחוסך במתחאם אני ימצא את הסכמה אנ י יתן לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.