פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים בירור לגבי איכות מצלמת הרשת שנטוויזן נותנת חינם במסגרת מבצע התחברות אליהאהלן חברההרזולוציה הרשומה על הקופסא 352*288אין לי דרך לברר אם זה נתון אמיתי , מפני ששם היצרן והדגם לא מופיעים על המצלמה והאריזה שלה ונציגי המכירות של נטוויזן לא יודעים בעצמם כנראה שנטוויזן עשתה עסק עם איזה צינג צונג מסין ,שהרכיב את המצלמות האלו מחלקים סוג ז בחצר האחורית של הבית שלוהשאלה היא אם מישהו מכם הוא בעליו הגאה של הwebcamהזאת ויכול להגיד אם המצלמה מספיקה לשם ביצוע שיחת וועידה בצורה סבירה פחות או יותר בהתחשב בכך שבארץ, בגלל ה Uploadהאיטי, ממילא לא ניתן לנצל את מצלמות הרשת האיכותיות באמתשבאות עם נתונים של 640*480 , 30 fpsוזה ביזבוז מוחלט לזרוק כסף עללדוגמא Logitech QuickCam Pro 4000מצלמה מצויינתעם סנסור ccd בניגוד לכל שאר הזבל בשוק הזה , שבא עם סנסורcmosאולם היתרון שלה , הופך לחיסרון מפני שהיא מייצרת יותר מידי מידע במהירותשלא ניתן להעביר עם upstreamעלוב של 96 אז מה שווה מצלמה טובה , אם התוצאה הסופית היא תמונה סופר איכותית אבל מקרטעת שאין בה שום סינכרוניזציה בין קול לתמונה ןליתר דיוק בין דיבור לתנועות השפתיים
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מצלמה נורמלית בהחלט...לי יש את הMUSTEK עם הנתונים שציינת (רזולציה וכו) והיא בכל זאת חרא של מצלמה...חוץ מזה נותנים לך בחינם...
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אמממ יש אותה לחבר טוב שלי (הוא גם פה בפורום) והיא סבבה.מספיקה לשיחות ועידה בכיף.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר האם יש עדיפות מבחינת איכות תמונה ל - webcams עם חיישן ccd כמו 4000 proאם אפעיל אותהברזולוציות נמוכות כמו 352*288כדי לשמור על קצב רענון תמונה מתקבל על הדעתאו שגם במקרה זה חבל על הכסףהערה: אני זקוק ל wecam סבירה לשם צורך ממשי של שמירת קשר עם קרובי משפחה בקנדה ולא לשם משחק
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מה שיותר חשוב מהרזולוציה זאת האיכותיש לי מצלמת אינטרנט דיי ותיקה, שמבחינת רזולוציה ופריימים היא בסדר גמוראבל היא תופסת צבע בצורה גרועה מאוד גם אם יש מספיק אור בחדר.. תשיג איזה סקרין שוט ממישהו שיש לו את המצלמה הזאת של נטויזן ותראה מה הנזקכדרך אגב אם נטויזן לא אומרים לך בטלפון איזה חברה המצלמה, הם יכולים לשנות את זה מאחד לשני (אם יגמר להם המלאי של זה, הם יתחילו לשלוח אחרות..)בכל מקרה מבצעים כאלה ממש לא משתלמים כי יש מצלמות אינטרנט פשוטות בזיל הזול והחברת אינטרנט בדרך כלל דורשות על זה התחייבות כלשהי..
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים האם יש עדיפות מבחינת איכות תמונה ל - webcams עם חיישן ccd תפסיק לכתוב עם 20 רווחים בין מילה למילה. זה מעצבן את העין.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים לי ישמצלמה אחלה דווקאאני רואה חברים ומשפחה שקונים מצלמות ורובן ממש חרא ולא מתקרבים למצלמה האדומה המסכנה הזאת.ראיתי פעם באיזה חנות את הדגם המקורי שלה, זה כחול בכלל במקור ובאותה צורה... לא זוכר איפה ומה החברה.אתה מוזמן לראות את RedBull Project בגלריית המודינג, כולו צולם בעזרתה (חוץ מ 2 תמונות של החיישן IR).
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר התמונות בפרוייקט המודינג ניראות מאוד מטושטשותאבל היעוד של מצלמת רשת זה ניהול שיחות ועידה בוידיאוהשאלה אם גם הוידיאו נראה מטושטש אם זה לא טרחה רבה מידי , אודה לך מאוד אם תעשה video captureשל נגיד 10 שניות ,תעלה לרשת ותרשום את הקישור כא
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים הנה איזה משהו שצילמתי מזמן מזמן וניסיתי כמה שיותר לא לרעוד ;D[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.