עבור לתוכן

CComand&qonor - הדיון הרשמי החם*

Featured Replies

פורסם

אני מניח שאנשים מועטים קוראים את חוקי הפורום , אז אולי לשים את החוקים החשובים בתחילת כל נושא חדש ככה שאנשים ידעו שווארז - לא פה...

פורסם

לא הבנתי ממש למה אתה מתכוון...

פורסם

אוי , איזה תקופות , הייתי בן 8-10 אם אני לא טועה , אני ואח שלי שיגענו את אבא שלי שיקנה לנו את המשחק שבקושי זז על ה486 שהיה לנו , אז תמיד הלכנו לשחק אצל בן דוד שלי שהיה לו פנטיום MMX או מה שזה לא יהיה ושם זה עבד חלק כמו שצריך :P , או שהיינו הולכים לסבתא שלי עם ה586שלה :D , אלו היו זמנים... , משחק חבל"ז , גם אני טועה , איפה הוא היום? , האם הוא אצל בן דוד שלי? , אצל הסבתא? , או אולי אצלי? , נא...

פורסם

אצלי הכול התחיל עוד מDUNE 2 שאין שום ספק שהוא ה-משחק!

משחק האסטרטגיה שהכי אהבתי אי פעם... הייתי קטן.. בן 6 אני חושב , אחי כול הזמן סיפר לי על C&C שהוא משחק אצל חבר... ואז הגיע RA1 שבן דוד שלי קנה .. המשחק השני הכי טוב לפי דעתי (אחרי דיון). ואז יצא TS שבני דודים מאוסטרליה הביאו.. גם משחק יפה.

יום הגיע.. קפצתי לחנות מחשבים בקניון ראיתי את C&C הראשון .. לא עזבתי את אמא עד שהיא קנתה לי את זה :)

בהחלט משחק יפה ...

אבל לצערנו סגרו את WESTWOOD ככה שהמשך ישיר לסידרה לא יהיה.. אולי המשך לא רישמי, וזה חבל  :'( :'( :'(

פורסם

מסכים לחלוטין שDUNE זה המשחק הטוב ביותר......

איתן

פורסם

אם אני לא טועה זה הרע(שכחתי את השם שלו...) מRED ALERT......

ממש אהבתי את הסירטונים שם......(בין שלבים...)

דרך  אגב DUNE האחרון ....שיחקת?

לפי דעתי אתה תאהב אותו....

איתן

זה ה"רע" מקומנד אנד קונקר, וטיבריאן סאן (פחות או יותר).

הוא מופיע גם ברד אלרט הראשון כי הם ניסו לשמור על קשר בין הסיפור של קומנד אנד קונקר לרד אלרט. לא ממש הלך להם...

פורסם

קוראים לו יורי.

פורסם

Yuri's Revenge

ושמישהו יתקן אתה הכותרת באמת זה טעות של ילד בגן

פורסם

לתקן את הכותרת למה? פותח הת'רד אפילו לא רשם שום תוכן.

עכשיו שאני חושב על זה אין סיבה להמשיך את הדיון הזה...

זה כמו לפתוח דיון "ATI כרטיס מעולה!"

אם הייתה מטרה כלשהי לת'רד אז היה אפשר להשאיר אותו(מוזר שרק עכשיו שמתי לב לזה ::))

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים