פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר אחי בדגם שאני קונה אין PFC.... ואני לא ידוע מה לעשות.. זה ממש חשובבב????
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים שניה אתם באים להגיד לי ש ה HEC מרעיש בטירוף ? כי אני הזמנתי אחד כזה מפנדה....
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר בקשר ללקנות ספק בזיגזג... זה לא אותו ספק...הספק שאני רוצה בא עם מאוורר 120 מ"N שבאמת רצית למארז... וקירור למעבד שאני אמכור ואעשה קצת כסף (ותאמינו לי שאולי לא פה אבל יש קונים...) והוא מואר ועם סליבים והכל....ובקשר לרעש של ההק... תשמע אחי כל אחד זה אחרת אני לא יכול לישון אם המודם מהבהב לי בעיניים... אז בטח שרעש כזה יפרי י אבל לא כולם ככה....בקצור זה אחלה ספק פשוט לי אישית קשה לישון איתו....
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים גם אני לא יכול לישון עם לדים 8) אפילו הלד המסכן של הטלויזיה שאומר שהיא מחוברת לחשמל כוסה במדבקות שחורות בשביל לתת לי לישון עכשיו, בזיגזאג זה אותו ספק, אבל כמו שאמרת, לא אותו באנדל... אם זה באמת נחוץ לך, אז תוותר. אני קניתי ואני מרוצה...(TT לא ה HEC)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan הזמנתי תספק הזה במקום ת HEC....עכשיו אין בעיה של תאימות למארזים בגודל נכון?יש לי MIDI TOWER רגיל.....
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר לא אין בעיה של תאימות.... כל עוד זה ATX.. וזה ATX בטוח אז תתחדש...(:כן אני אוהב באנדלים ושטויות כאלה...חחחח.... וזה עולה עם כל הבאנדל הזה פחות אז מה איכפת לי....רק הPFC הבדל ואני עדיין לא מצליח להבין אם זה משמעותי לאחד שלא עושה OC או לא...
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan הזמנתי תספק הזה במקום ת HEC....עכשיו אין בעיה של תאימות למארזים בגודל נכון?יש לי MIDI TOWER רגיל.....קח כבר את ה BUTTERFLY
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים כן... אני בקושי הצלחתי להכניס ת .thermaltake.com לתקציב שלי אז אין לי עוד 100 שקל 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.