פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרוביםיש לי מלא קודים רק איפה רושמים?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אם היית טורח לחפש טיפה בפורום, היית מוצא את התשובה...בכל אופן, כשאתה במשחק, תן בצירוף המקשים ctrl + alt + ~ והקונסולה תפתח. כעת אתה יכול להזין ת'קודיםש'ך.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר אם היית טורח לחפש טיפה בפורום, היית מוצא את התשובה...בכל אופן, כשאתה במשחק, תן בצירוף המקשים ctrl + alt + ~ והקונסולה תפתח. כעת אתה יכול להזין ת'קודיםש'ך.טוב
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים ואז אחריי שאתה לוחץ ctrl + alt + ~ בתפריט של המשחק אתה רושם com_allowconson ואז TAB ואז 1 וזה נותן לך לפתוח קונסול בתוך המשחק
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר ואז אחריי שאתה לוחץ ctrl + alt + ~ בתפריט של המשחק אתה רושם com_allowconson ואז TAB ואז 1 וזה נותן לך לפתוח קונסול בתוך המשחק----------------------------איפה זה במקלדת TAB? כי אין לי את הכפתור הזהמה הקוד של דום 3 שיהיה לי את כול הרובים?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר רשמתי קודים וזה פועל 8)אני בשלב שלישי! אני לא מצליח לעבור הרגתי את כולם אני לא יודע לאיפה ללכת יש איזה מדריך לשלב שלישי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.