פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים כול פעם שאני מוריד קובץ או משחקלמחשב תמיד יש בעיותCRC!הקובץ פגם....ולא זה לא וירוס .. בדוקזה לאspywareבדוק...ולא hackingאני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר flash getflash fxpdirct downloads...זה לא קשור גם משחקים מדיסקים זה אותו דבר
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים זיכרון דפוקמעבד דפוקכבל IDE דפקודיסק קשיח דפוקהאפשרות הכי סבירה זה וירוס, אבל אם אתה בטוח שזה לא אז תתחיל לבחון את האופציות הנותרות.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים הייתה לי בעיה דומה עם מחשב נייד. כל קובץ שהיה תקין במחשב השולחני שלי, נכשל בנייד. הנייד גם קרס הרבה פעמים. החלפתי זכרון בנייד והבעיה תוקנה.אם יש לך כמה זכרונות, נסה להסיר חלק ולבדוק האם התופעה ממשיכה.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים תמיד קיימת גם האפשרות שהבעיה היא בתשתית של הרשת (כבלים, מודם, כרטיס רשת) - הפרעות שונות יכולות לגרום למתח "0" להפוך ל"1" ולהיפך, ולמרות שיש מספר בדיקות תקינות בדרך, יכול להיות שבכל זאת bit אחד השתנה וזה מה שגורם לשגיאות בקבצים.בכל מקרה - תריץ בדיקה על הזיכרון עם memtest.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים תנסה להעתיק משהו מדיסק ולעשות extract לאיזה קובץ מקובץ ולבדוק אם הקבצים החדשים עובדים כמו שצריך ... אם הם לא , יש לך בעייה בכתיבה של הארד דיסק.. אם כן, בעיה בתקשורת קבצים של האינטרנט (ממליץ להתקשר למרכז תמיכה בקשר לזה)
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים לא לא לאאני יודע בדיוק מה הבעיהוסמוך עלי בעיניים עצומות זה וירוסוהפיתרון היחיד שאתה יכול לנסות זה ללכת לחבר שלך עם קובץ מהמחשב שלך של zip ולראות שפתאום זה לא נפתחזה משהו מאוד משונהאני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל זה היה לי כמה פעמיםפירמטתי את כל המחשב וזה הסתדר
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים לא לא לאאני יודע בדיוק מה הבעיהוסמוך עלי בעיניים עצומות זה וירוסוהפיתרון היחיד שאתה יכול לנסות זה ללכת לחבר שלך עם קובץ מהמחשב שלך של zip ולראות שפתאום זה לא נפתחזה משהו מאוד משונהאני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל זה היה לי כמה פעמיםפירמטתי את כל המחשב וזה הסתדרזאת לא חוכמה להגיד לפרמט, פירמוט פותר את כל בעיות התוכנה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.