פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים שלום אני מחפש חנות שאפשר לקנות בה פלסטיק פרספקט באזור המרכז או ראשון .....אני כל הזמן מחפש ולא מוצא חנות לקנות בה ......(אני מתכנן לעשות פרויקט)מי שיודע איפה אוכל להשיג פלסטיק פרספקט באזור ראשון או המרכז שיכתוב לי .....תודה ביי...
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר אני מאוד מצטער שהשאלה שלי נכתבה פעמיים מפני שבפפעם הראשונה רשמתי את השאלה והדפדפן נתקלה לי וחשבתי שלא הצלחתי להכניס את השאלה לפורום ולא שמתי לב שכבר הצלחתי להוסיף את השאלה אז רשמתי אותה שוב פעם ובנוסח קצת אחר .....שוב אני מצטער על כך שרשמתי פעמיים ולא הייתי ערני....תודה ביי!!
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים פרספקס אפשר לקנות בזיגזג2000 זה עולה 40 שקל נראה לי לגודל של מחשב ממוצעאבל בכל זאת עם מישהו יודע איפה אפשר לקנות פרספקס ביגיד לי כי לא מצאתי זגגים באזור שלי ונראה לי שזה די יקר בזיגזג וגם צריך לשלם דמי משלוח
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים תקשיב.. תפתח דפי זהב.. באזור פלסטיק.. יש שם מלא חניות.פלסטיק שמכרות פרספקס שקוף ואפילו בכל מיני צבעים...באזור המרכז..שאני קניתי אז קניתי בזיגזג כי כבר היתי שם... אבל זה ניראה לי קצת יקר אצלהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.