עבור לתוכן

הפד הכי טוב לעכבר !

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה אני גיימר דיי כבד ואני רוצה פד טוב אבל לא יקר מעל 300 שקל עם יש בכלל פדים כאלה ( ועם יש אני גם ישמח לשמוע ולהבין מה עושה אותם כל כך יקרים )

בכל מקרה אני רוצה שתמליצו לי על פד לעכבר אני מכיר כמה דברים אבל אני לא ממש מבין בזה !

כמו ICE MAT הפד של 3dv וכל מיני כאלה

אבל מהם הכי טוב ?

אמרו לי ש ICEMAT הוא מצויין אבל אני לא יודע איפה לקנות אותו לא מצאתי אותו בשום מקום :\ ואני גם לא יודע כמה הוא עולה

פורסם

בשביל מה אתה צריך פד אני לא מבין?

מה העכבר לא זז טוב על השולחן או משהו?

חבר שלי קנה את הקקי הזה ICEMAT וצחקתי עליו שהוא קנה באיזה 150 שקל זכוכית מפגרת.

הכי מצחיק זה שהיא בטעות נפלה לו ונשברה חחח

פורסם

דף נייר עובד הכי טוב. יש לי Logitech MX500 והוא מחליק על הדף חלק חלק ומדויק מדויק.

פורסם

סתם חבל על הכסף....

תקנה עוד 256MB של זכרון בסכום הזה... ;D :silly:

פורסם
  • מחבר

טוב אולי אתם צודקים סתם התענייני כי גם קניתי עכשיו תעכבר MX 510 אז אמרתי שיהיה בסט עד הסוף :)

פורסם

אין בהם שום דבר שמצדיק 150 שקל...

ואם כבר בא לך לבזבז כסף , שזה לא יהיה על הפאד של 3dv.

פורסם
  • מחבר

רגע Kenny מ CS ?

מ Tdf ?

חחח איזה קטעים לראות את כל האולדביס פה בפורום :)

חחח לא התכוונתי לקנות מ 3DV סתם נתתי דוגמה ...

פורסם

במקרה קניתי היום פד לעכבר עם כרית ג'ל.. באופיס דיפו ב70 ש"ח מטורף! העכבר מחליק עליו כמו חמאה על מחבת..

כתוב עליו fellowes

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב תקטע הזה של הכרית ג'ל זה בכלל לא נוח לדעתי ובשבילי :\

פורסם

לדעתי קנה fUnc זה פד מעולה והוא לא שביר ;D.

יעשה את העבודה כמו שצריך

פורסם

ICEMAT

3dv's pad = icemat

פורסם

באמת אולי הפד הכי טוב שיש, אבל היית פעם במסיבה של 3DV? ליותר מחצי לאלה שיש את הפאד הזה הוא שבור... אולי FUNC טיפה פחות טוב (אף 1 פה לא יגיד שהוא גרוע..) והוא יחזיק בטוח יותר זמן מאשר ICEMAT

פורסם
  • מחבר

מה זה אני לא מכיר :\

לינק ?

פורסם

יש לי את ה FUNC כבר יותר משנה ואני ממש מרוצה אחלה של פד

ושגיא זה לא נכון להגיד שפד מקצועי לא שווה את הכסף אני אישית חושב שכל אחד שמגידר את עצמו כשחקן "כבד" ירגיש את ההבדל בין לשחק על משטח איכותי לסתם משטח

עד כמה שאני יודע ו אני כבר לר כל כך מעודכן כבר לא מוכרים פדים מקוצעיים בארץ

3DV לא ניסית אז אני לא יודע למרות שלא נראה לי שהאיכות שלו מגיעה לפנק

בכל מקרה את יכול להזמין מחו"ל

למרות שזה עסק דיי יקר

פורסם

יש לי mx500 ואמרו לי שעכבר אופטי לא צריך משטח (שקר!) עברתי מלא משטחים וחשבתי שככל שזה יותר חלק אז זה יותר טוב אבל בסוף גיליתי שזה הפוך :-\,אז עכשיו אני עם משטח עץ כזה של ארונות שמחוספס אבל אני לא אוהב אותו בגלל שיש נקודות על המשטח שהעכבר רוטט עליהם.

ומי ישלם יותר מ 20 שקלים למשטח??? עשו לעצמכם טובה (תחשבו מה פיני גרשון היה אומר על זה...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים