פורסם 2002 באפריל 2723 שנים קודם כל ! אני מתייחס למהשרשמו באתר הזה :http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.htmlעכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ?איך אני נכנס אליו בכלל !?
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים כל כך הרחבנו בנושא... וכל כך הרבה פעמים ומממממזזזזזזההה אין לי כח לרשום שוב :-/ תכנס שוב לאתר הזה, רשום שם כמעט הכל. ואם לא: דפדף קצת אחורה בפורומים הללו בעקרון: אחרי שתכנס ל EXPERT תוכל להפוך את המודם ל PRO. (וזה היה פירוש בקצרה...) תקרא קצת אח שלי, לא תמצא אני אעזור אישית
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר הבנתי איך להפוך את המודם ל PRO מה שלא הבנתי זה איך להיכנס למצב EXPERT !
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים Telnet 10.0.0.138User: [enter]** ______* ___/_____/\* / /\\ ALCATEL ADSL MODEM* _____/__ / \\* _/ /\_____/___ \ Version 3.2* // / \ /\ \* _______//_______/ \ / _\/______ Copyright 1999-2000.* / / \ \ / / / /\* __/ / \ \ / / / / _\__* / / / \_______\/ / / / / /\* /_/______/___________________/ /________/ /___/ \* \ \ \ ___________ \ \ \ \ \ /* \_\ \ / /\ \ \ \ \___\/* \ \/ / \ \ \ \ /* \_____/ / \ \ \________\/* /__________/ \ \ /* \ _____ \ /_____\/* \ / /\ \ /* /____/ \ \ /* \ \ /___\/* \____\/*-----------------------------------------------------------------------> EXPERTאם זה נותן הודעת שגיאה תכתוב>td promptשים לב המודם מבחין בין אותיות גדולות לקטנות.זהו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.