עבור לתוכן

BFG או Leadtek ???

Featured Replies

פורסם

בוודאי.

אם Hike היו נותנים לי אחריות על הגרביים שלהם לכל החיים כל פעם שהגרבים היו נקרעות הייתי הולך ומחליף.

זה מצדי.

מצד החברה לא שווה לה לתת אחריות לכל החיים אם המוצר שלה הוא לא איכותי אחד הדברים הכי גרועים בשביל חברה זה מוצר שחוזר והיא צריכה להחליף.

פורסם

עדיין הOC לא משנה, הכרטיס יכול להתקע אחרי 1MHZ מהOC מהמפעל או להיות OCer כמו כל כרטיס אחר, מה גם שכמעט 100 אחוז מכל הGF68GT מגיעים למהירויות של Ultra, ודווקא קראתי על לא מעט מקרים שהכרטיסים מהדור החדש (6800) של BFG הגיעו עם היטסינקים לא כל כך מהודקים שגרמו לכרטיס להתחמם מאוד, חוצמזה, גם כן בכרטיסי הדור החדש של 2 החברות הקירורים של לידטק טובים ואיכותיים הרבה יותר משל BFG.

BFG חברה טובה, היא ברמה מעל להרבה חברות אחרות, אבל... Leadtek יותר, כרטיסים עם רמת אמינות גבוהה משל BFG, כבר שמעתי כמה פעמים על כרטיסים פגומים של BFG (למרות שעקב האחריות המצויינת הוחלפו מיד) אבל של Leadtek פשוט לא ראיתי, ברור שיש, אבל לפי מה שאני ראיתי פחות משל BFG (ששוב, יש להם אחריות מעולה), הכרטיסים של לידטק מגיעים עם באנדלים הרבה יותר מרשימים משל BFG, לחלק זה אולי לא הכי משנה, כמו שOC מהמפעל לא הכי משנה כי גם ככה אפשר לעשות OC לבד ואם יש צורך בהחלפה בעקבות הOC או אפילו לא, אין כמעט סיכוי שידעו שעבר OC על הכרטיס, ואחרון, אחד הדברים הכי חשובים: הקירור, Leadtek נודעה תמיד כטופ בגופי הקירור שלה, ניתן לראות את זה בעבר וגם היום על סדרת הGF6800 עם גופי נחושת עצומים, שכמובן מאפשרים OC דיי נכבד.

אני נשאר בהחלטתי שהיא שBFG חברה טובה, Leadtek יותר.

פורסם

האחריות של Leadtek תקפה גם בארץ,לדוגמא אם אתה קונה כרטיס של Leadtek בארה"ב אתה יכול לממש את האחריות בארץ?

בנוגע לתקלות בכרטיסים של BFG אני לא שמעתי על אף אחד,אבל נתקלתי בבעיות עם הכרטיס שלי,אני מאוד מאוד מקווה שזה תוכנה ודרייברים.. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים