פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תודה תודה רבה.רק חבל שהיום הזה לא עבר בכלל כמו שציפיתי :'(יום של סרטים רעים מאוד מאוד.הייתי נותן לאלוהים כמה תקליטים כדי שידלג לי על היום הזה... סתם מיותר.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תודה תודה רבה. רק חבל שהיום הזה לא עבר בכלל כמו שציפיתי :'( יום של סרטים רעים מאוד מאוד. הייתי נותן לאלוהים כמה תקליטים כדי שידלג לי על היום הזה... סתם מיותר. מצטער לשמוע... ולדלג על היום? אז לא היית איתנו כאן..
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים חוץ מלצעוד ע"י עזריאלי 40 דקות לפני הרגע לבד, להביט השמיימה ולראות את הירח המלא מאיר מבעד לעננים האיכותיים על גג המגדלים, אחד הדברים היותר מרגשים שקרו ביום המאוד לא איכותי הזה, לא היה שום דבר מיוחד.אם היתה לי דיגיטלית איכותית, הייתי לוקח איזה שוט ב1600x1200, בלי שום ספק זה היה עולה על הרבה רקעים.לא משנה...Birthday Sux!Sch00l Sux!Life Bazain!מה עוד?.... ציינתי כבר שהחיים בז*ן?!
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים החיים הם מה שעושים מהם שגיא.אל תדאג, יהיו לך ימים טובים יותר, וכמובן גרועים יותר.תתעודד.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש עוד הצעות?כןלך לעזריאלי עם 100 שקל עלייך, קח רכבת לנהריה ומשם מונית לאשרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.