עבור לתוכן

דאבל מקרויאל - תחילתה של פרידה מופלאה?!

Featured Replies

פורסם

אל תגזימו, אי אפשר להיות מזה שמנים כל כך...

בסרט זה האוכל היחיד שהוא אכל כל היום וכל הזמן.......

בן אדם רגיל, לא יאכל בכמויות שהוא אכל שם....

• תגובות 48
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז זהו, שכאן הטעות.

האמריקקים אוכלים ולא מעט פעמים ביום, את האוכל הזה, כפי שכבר ציינתי.

אין צורך לייחס חשיבות אך ורק למקדונלדס, כפי שהרבה אמריקנים טיפשים עושים וישר רצים לתבוע את החברה.

פורסם

נכון אבל זה עדין מגעיל

פורסם

אל תגזימו, אי אפשר להיות מזה שמנים כל כך...

בסרט זה האוכל היחיד שהוא אכל כל היום וכל הזמן.......

אם האוכל הזה היה בריא אז לא הייתה בעיה להתבסס עליו במשך חודש הרי יש בו הכול בשר ירקות עמילן(צ'יפס) זה אמור להיות אוכל שנותן הכול הבעיה שהוא לא בריא ובגלל זה קרו כול הדברים שקרו לבנאדם המסכן.

אישית שאני רוצה לאכול מקדונלדס אני אוכל ממש לא אכפת לי כמה קלוריות כי אני פשוט לא יכול להשמין.

פורסם

גועל נפש

בשבילי - רק "הפוך על הפוך"

אתה מודע לזה שתבעו אותם על זה שאנשים קיבלו קלקול קיבה? ::) ::) ::)

פורסם

אתם יודעים למה בארץ זה לא יכול לקרות ? בגלל שכאן הרבה לפני שאתם תמותו מהשמנת יתר את תמותו מפשיטת רגל ! צריך להיות מיליונר כדי לאכול יומית במקדונלדס פה !

וד"א גם אני ראיתי את הסרט והוא לא עשה לי חשק להתנזר מ FastFood ההפך , אבל מה שכן זה גרם לי לאכול גם יותר אוכל בריא ...למשך כמה ימים

פורסם

אבל מקנח עם מיץ תפוזים סחוט טרי אז אני מאזן את זה :lol:

אני מקווה שהסמיילי בסוף הוא כדי לסמל ציניות  ::)

בכל מקרה, תהיו בטוחים שההמבורגר הזה הרבה יותר בריא מכל דבר שתאכלו במקדונלדס.

לאכול המבורגרים במקדונלדס זה דבר אחד, לאכול המבורגרים במסעדה נורמלית זה דבר אחר.

במקדונלדס אתה מקבל פשוט מאוד - מזון מהיר. הכל מוכן מראש, הירקות הסלט והכל חסר כל דבר שקרוב לויטמינים,

וברור שזה לא בדיוק תירוץ, כי גם ההמבורגר הזה לא חסרות בו קלוריות או לא יודע מה יש שם, אבל לפחות הגוף מקבל גם את מה שהוא אמור לקבל מאוכל,

ולא רק טעם ותעסוקה לקיבה.

פורסם

אחרי שראיתי את הסרט SUPER SIZE ME

לא נראה לי שאני אוכל במסעדות כמו MC

לא שאי פעם אהבתי המבורגר

אבל אני לא יתחיל.

דווקא קיבלתי תאבון מהתחלת הסרט אבל בשביל להיות מתואם איתו הלכתי להביא תפוחים ;D

מצד אחד ברור שמקדונלדס לא בריא, מצד שני לאכול בצורה כל כך מוגזמת לא כדאי לעשות באף רשת מזון ועם אף סוג של אוכל.

אם זה שעשה את הסרט היה אוכל את ההמבורגר מהתמונה הראשונה לאורך כל החודש נראה לי שבעיות כבד היו הצרה האחרונה שלו, הוא פשוט היה הופך לטנק

פורסם

OMFG

פורסם

אתה מודע לזה שתבעו אותם על זה שאנשים קיבלו קלקול קיבה? ::) ::) ::)

הכל שטויות במיץ...

אני אאכלתי שם מלא פעמים ולא הייתה לי שום בעיה.

פורסם

אם האוכל הזה היה בריא אז לא הייתה בעיה להתבסס עליו במשך חודש הרי יש בו הכול בשר ירקות עמילן(צ'יפס) זה אמור להיות אוכל שנותן הכול הבעיה שהוא לא בריא ובגלל זה קרו כול הדברים שקרו לבנאדם המסכן.

אישית שאני רוצה לאכול מקדונלדס אני אוכל ממש לא אכפת לי כמה קלוריות כי אני פשוט לא יכול להשמין.

הכל בריא במידה... אין בעיה לאכול מקדונלדס במשך חודש, פשוט אם אוכלים כמויות הגיוניות.

פורסם

האמריקאים אוכלים המון המבורגרים כי זה פשוט זול שם ביחס לשכר שהם מרוויחים

כבר יצא לי לראות (לא רק אמריקאים) שבמקום להגדיל אחורה לוקחים שתי אחרוחות רגילות בבת אחת כי זה יוצא כמעט אותו מחיר

ואני טוחן מקדונלד ובורגר קינג כמו מטורף ואני רזה.....

פורסם

הסרט הזה מתאים לחברה האמריקאית שבה הפעם היחידה שהם אוכלים מזון תוצרת בית היא בחג ההודיה, כל שאר הפעמים רק מזון מהיר, ששם הוא יותר זול, יותר נגיש, יותר נוח, ובדרך כלל הרבה יותר טעים(ממה שהם מכינים או לא יודעים להכין בבית).

לדעתי הסרט לא ממש רלוונטי למדינה שלנו משום שפה אוכלים הרבה יותר בבית ואם לאמא ממש אין חשק להכין משהו מסובך אז שניצל וצ'יפס תמיד יעשו את העבודה, ולדעתי פה אוכלים במקדונלדס משהו כמו פעמיים בשבוע הכי הרבה, והמנות פה, אפילו המוגדלות ביותר הן רק חצי מכמות הקלוריות של המנות בארה"ב.

בקיצור לא צריך להשלות את עצמנו, מזון מהיר הוא לא דיאטטי אלא ההיפך, הוא יותר טעים אולי(בספק מאוד!!), ופתרון טוב לזמנים שאין כוח להכין או סתם בא לאכול, אבל אף אחד לא מכריח אותך לאכול ומקדונלדס היא בטח לא אשמה במגפת ההשמנה האמריקאית( ובעצם העולמית).

פורסם

קודם כל אני עובד מק חרא,נעים להכיר..

דבר ראשון הם כן מנסים איכשהו שזה יהיה בריא,אבל אין מה לעשות...זה לא בריא,זה מגעיל,ואנחנו אוכלים שם כי זה זמין ומהיר.

דבר שני,ישראל כן נמצאת עמוק בתוך הסטטיסטיקות הלא מחמיאות של המדינות השמנות ביותר,אבל הדרך לארה"ב היא די ארוכה...אבל אנחנו בדרך אליה.

נ.ב. שגיא התמונות האלה קצת נראות מזויפות...

פורסם
  • מחבר

הן לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים