עבור לתוכן

מחפש רסיבר חדש! למערכת הרמקולים הבאה שרכשתי.....

Featured Replies

פורסם

מדובר במערכת הזאת:

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&=

אני יודע שתגידו רמקולים זוועה חברה אבל זה מה יש ולא משנה כבר...

עכשיו השאלה ...

נגיד והיתם רוכשים את הרמקולים האלה .. עם איזה רסיבר הייתם משלבים אותם? בתקציב עד 1700 שקל...

פורסם

חחחחחחחח הם כתבו alfha

אממ הייתי הולך על הסדרות הנמוכות של יאמהה או הדנון

מהדנון יש לך את ה AVR1404 או ה AVR1603 שהוא קצת יותר יקר אבל הרבה איכותי

יש את הסוני DE485 שהוא נחמד

ויש את הימהה RXV530 שהוא רסיבר נחמד לקולנוע בייתי במחיר סביר

פורסם

אני לא מבין הרבה במגברים אבל אתה משווה מגברי DENON ו YAMAHA למגברים של SONY? ועוד את הדגם 485?

אם דברים השתנו בזמן האחרון אז תעדכן אותי בבקשה חחח

תודה

יניב

פורסם

אל תיקח את סוני ככול כך גרועים

אבל הרמקולים בהתאם .. רק עוצמה ..

ואישית הייתי מוסיף עוד 500 שקל הולך על DENON

פורסם

העיניין תלוי באיזה שימוש אתה רוצה לעשות במערכת.

בכל מיקרה לקולנוע ביתי היתי הולך על הימהה 440 (אפשר את ה 530 או 540 אם נכנס בתקציב אם אתה צריך חיבורי טלווזיה מתיקדמים יותר), עוד יתרון הוא שהוא דוחף די הרבה באס , וכיוון שאין במערכת שלך סאב זה בהחלט יכול לעזור.

למוזיקה בתקציב של עד 1700 שח תצתרך למצוא אצל ניופאן את הדנון 1403 (הם מוכרים אותו עודפים ב 1500 או 1600 שח), אולי תצליח למצוא 1404 במחיר הזה. הוא הרבה יותר ממלא את הנפח של המוזיקה  , אך הוא בקושי דוחף בקצוות - זאת אומרת באס הרבה יותר עלוב בהשוואה לימהות , וגם בקצה השני הוא לא בולט - אבל במוזיקה הוא נשמע הרבה יותר מעניין כל עוד אתה לא אוהב צלילים חדים וקיצוניים , בכל מיקרה איך הוא יגיב עם הרמקולים שקנית ? קשה לי לדעת , כי אם הרמקולים לא יכולים לספק את מה שהוא נותן זאת עלולה להיות בעיייה. אם זה קולנוע ביתי - אז ללא ספק כדאי את הימהה , הדנון לא מיתקרב אליו בסאונד של אפקטים, והיתרון שיש לימהה בבאסים וטרבלים יותר חדים מתבטא הרבה יותר בקולנוע , ובכלל הימהות הם כנראה הרסיברים הכי טובים לקולנוע ביתי בתחום של עד 3000 שקל.

הרסיבר הכי מעניין ששמעתי לאחרונה בתחום המחירים הלא מפוצץ זה הימהה 550 , אמנם זאת לא היתה בדיקה מעמיקה , אבל מהתרשמות כללית הרסיבר בהחלט מעניין , שינוי לא קטן בסאונד לעומת הדור הקודם. בכל מיקרה - זה כבר הרבה מעבר לתקציב שלך  8)

פורסם

ימאהה נוטה שלא להיות נאמן למקור. בגלל זה הוא נשמע מרשים בק"ב למי שלא ממש מבין ואין לו נסיון. הקצנה של הבאס והטרבל הוא המתכון הפשוט והקל להרשים לקוח פוטנציאלי וימאהה יודעים זאת טוב מאד - זו הסיבה שבגללה הם מוכרים ומוכרים כל כך, הם בנו את המוניטין שלהם על בסיס הרעיון הזה בדיוק...ימאהה להמונים.

אישית, בייחוד אם איכות מוסיקלית משחקת תפקיד, הייתי בודק דנון ומארנץ בנוסף ואז מחליט.

פורסם

אני לא חושב שאיכות מוזיקלית משחקת פה תפקיד

ממה שהבנתי זה עוצמה עוצמה ועוד קצת עוצמה

פורסם
  • מחבר

רסיבר סראונד A/V מקצועי 6.1 ערוצי הגברה YAMAHA דגם HTR-5640

רסיבר A/V חדש ומדהים מסדרת Top Art היוקרתית של חברת YAMAHA יפן דגם RX-V640 (אני יודע שהוא יקר.. לא לתקציב)

רסיבר סראונד A/V מקצועי YAMAHA דגם HTR-5630

ופיוניר....

רסיבר דיגיטלי מתוצרת PIONEER דגם VSX-D512

פורסם

טוב , כשרשמתי 1403 ו 1404 כמובן התכוונתי לדנון (בטעות רשמתי ימהה).

לגבי נאמנות למקור - זה לא מה שאתה מחפש בקולנוע ביתי. קולנוע ביתי הוא אינטרקטיבי עם החושים שלך, בקולנוע ביתי אתה מחפש רסיבר שיגרום לך לקפוץ מפחד 3 סנטימטר אחורה במקום שניים , וכשיש קטע מרגש עם מוזיקה קלאסית רגועה שסוחפת ואופפת אותך אתה רוצה שיהיו לך 40 דמעות במקום 30 , ואתה רוצה יותר להרגיש את הרעד כשהצ'לו מנגן באותו קטע הרבה יותר חזק בספה ובגוף שלך (בשביל זה חשוב סאב וופר במערכות קולנוע).

במוזיקה הצרכים דיי שונים , לא תפיק יתרון רב מהקצנה של התדרים הקיצוניים (באס וטרבל - ולא מדובר בכיוון הפשוט של הכפתורים אלא איך הרסיבר דוחף ומתייחס אליהם), ולרוב זה גם יעצבן אם זה בא על חשבון כל מה שבאמצע (ובימהה הזולים זה בא על חשבון כל מה שבאמצע לעומת דנון זול למשל).

וגם חשוב מאוד לזכור שמדובר ברסיברים עד 2000 שקל. ההבדל בקולנוע ביתי בין הדנון 1404 לימהה 440 שלא לדבר על ה 450 הוא ממש גדול - הימהה הרבה יותר יסחוף אותך וירשים אותך בדיוק כמו שהבמאי של הסרט מצפה , אבל אותה השוואה במוזיקה תחסוף חסרון בולט שיש לימהה לעומת הדנון בכל מה שקשור לנפח והמקוריות של המוזיקה - פשוט אין לו את זה , הדנון ישמע הרבה יותר רך ונעים ומוזיקלי - רק עם חוסר מורגש בבאסים (אני מדבר על הדנון הכי זול - 1404) , פשוט יש לו באס גרוע - וזה מדאיג בעיקר אם אין סאב במערכת. כשאנו קופצים מעלה בתקציב העסק משתנה , הרסיברים בסקאלה הגבוה של ימהה מתנהגים שונה מהזולים וכמו כן הדנונים היקרים (כשסידרת ה 18XX שלהם סוגרת את התחום הזול - והיא מעולה , רק יקרה).

בכל מיקרה כדאי שנחכה לתגובה מפותח התרד שיועיל בטובו ויספר לנו מה הוא מחפש בסאונד ואיך הוא מתייחס לסאונד.

פורסם
  • מחבר

זה שתהיה לו איכות טובה ועוצמה חזקה...

השימוש יהיה בעיקר לסרטים שאפעיל דרך המחשב או הדיוידי וגם חיבור הטלויזיה לרסיבר

כדי לשמוע תוכניות טלויזיה וסרטים שונים וכמובן ערוץ אמ טי וי וכל שאר ערוצי המוזיקה ....

פעם בשבוע(ביום שישי) אמא שלי שומעת שירים...

אז רק ביום שישי יהיה שימוש ברסיבר בכדי לשמוע שירים(היא אוהבת תוך כדי נקיון הבית חחח)

וזהו בעיקרון...

רק שתדעו שאני ממש לא מבין במערכות קולנוע ביתי ואני סומך עליכם ועל השמיעה שלי....

ביום ראשון אני הולך לשמוע את הרמקולים שזכיתי במכרז ב1100 שקל,

תודה רבה אנשים..

פורסם

קשה לי להאמין שאמא שלך בכלל תתיחס לכל ההבדלים האודיופילים , בטח לא בזמן שהיא מנקה.

בכלל עם הרמקולים האלו להשקיע עוד באודיופיליות זה בעייה , עם רצון לבעיקר קולנוע - זה הרבה יותר פשוט.

אם התקציב שלך זה 1700 שקל , מה שיתאים לך זה הימהה 440. אם חשובה לך יציאת SVIDEO אתה יכול למצוא את ה530 הטיפה יותר ישן של ימהה שמצויד ביותר מדי SVIDEO :). אתה יכול לחסוך עוד ולקנות את הימהה 340 , אבל לסלון כדאי יותר ללכת על ה440 ובכלל ה 340 קצת יותר "צווחני".

פורסם

אייס, אתה טועה. אני ואף אחד אחר לא רוצה שיעשו לו מניפולציות על הסאונד. מערכת נועדה לשחזר בדיוק הכי גדול שיש, את מה שיוצר החומר המוסיקלי רצה. נקודה!

אם הייתי רוצה משחק בסאונד תמיד יש אקולייזר, אפילו כזה דיגיטלי ברסיבר עצמו ואתה יכול לשחק שם עם הנחתות, או לחילופין לבחור במצב DSP - אחד מעשרות שיצרנים המוניים, כולל ימאהה, מכניסים בתוכנה של הרסיבר. אל תשכח שכשנכתב הפסקול מלכתחילה אלו האחראים לסאונד-אפקטס ישבו עם הבמאי והוא המחיש להם איך הוא רוצה שזה ישמע אצל הצופים. כל פיפס וכל היס - הכל מתוכנן מראש וכבר עבר ביקורת קפדנית של טכנאי ואנשי סאונד. מערכת נועדה לשחזר במדיוק - לכן קוריאים לזה ציוד Hi-Fi = High Fidelity כל העיקרון הוא שכל החוליות המשחזרות את הצליל, החל מהמקור, דרך ההגברה וכלה ברמקולים - כולם יעשו זאת תוך התערבות מינימלית עם שאיפה כמובן להתערבות אפסית, בצליל. כאן ימאהה מפשלים ובגדול. נכון, סאונד זה דבר סוביקטיבי אבל לטעמי ימאהה "עוברים כאן על החוק".

פורסם

לי יש את הימהה 530 והוא רסיבר שכל פעם מפליא אותי מחדש, בכל סרט שאני רואה אני נדהם מחדש ויש פעמים שאני פשוט יושב עם חיוך ענק מרוח על השפתיים בגלל הסאונד המטריף שהמערכת שלי מוציאה.

ולזה שמעליי

ימהה פשוט מגבירים את עוצמת החוויה שהבמאי רצה שתהיה.

פורסם
  • מחבר

רסיבר סראונד A/V מקצועי 6.1 ערוצי הגברה YAMAHA דגם HTR-5640

רסיבר A/V חדש ומדהים מסדרת Top Art היוקרתית של חברת YAMAHA יפן דגם RX-V640

תודה

פורסם

ימהה פשוט מגבירים את עוצמת החוויה שהבמאי רצה שתהיה.

לא, הם לא. כי במאי א' רוצה דבר אחד ובמאי ב' מעבר לאוקינוס רוצה דבר אחר. אבל הימאהה שלך יודע לשנות ולבצע מניפולציה בדרך אחת בלבד ולכן מבחינתי הוא יכול לבוא בבנדל עם איזה סרט והוא יתאים לו ורק לו... ::)

תהנה עם הימאהה ה"מעוות" שלך, I could not care less!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים