פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אם אתה מוריד אותה לא תהיה לך אחריות אצל היבואן.זה מקום די גרוע בשביל המדבקה, אבל אין מקום אחר על המעבדים האלו.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים איזה מקום מטומטם לשים מדבקה. זה יכול להעלות דיי הרבה מעלות או אפילו לשרוף את המדבקה לא?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים המדבקות האלו נמסות אחרי כמה ימים.אבל אין מקום אחר לשים אותן, התחתית של המעבד מכוסה כולה בפינים חוץ ממשבצת ממש קטנה.בסוקט 939 בכלל אין שום שטח חופשי.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים נראה לי הכי חכם זה להוריד בזהירות בזהירות את המדבקה ולשים אותה במקום בטוח. אם המעבד נשרף פשוט מחזירים אותה למקום וזהו
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לא כל כך פשוט, הן מתוכננות להתפרק כשמנסים להתעסק איתן.אולי לקחת להב חד ולנסות ממש להסיר אותה בשלמות ע"י חיתוך במקביל למשטח המתכת.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מאוד מוזר, קניתי כם כזה מעבד לפני יומיים, ולי לא הייתה שום מדבקה.. תנסה להתקשר ליבואן ולשאולמה עושים. או במקרה שאם לא תשיג אותם -החנות שממנה קנית כבר תגיד לך מה לעשות. אכן בעסה לא קטנה :-\
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר לא כל כך פשוט, הן מתוכננות להתפרק כשמנסים להתעסק איתן.אולי לקחת להב חד ולנסות ממש להסיר אותה בשלמות ע"י חיתוך במקביל למשטח המתכת.צודק.... היא התחילה להיתפרק לי :\ולא ממש הצלחתי להוריד את זה עם משו חד :\....טוב יום ראשון אני יתקשר ללוגיק לשאול מה לעשות...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לוג'יקפיסי?אני שעמעתי על מישהו שקנה מעבד כזה מPCH לא מזמן והייתה לו בעייה כזאת בדיוק עם המדבקה, לפי מה שהבנתי אלה אותם יבואנים ואותו מלאי של שתי החנויות כנראה בגלל זה זה ככה.להתרחק מהם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.