עבור לתוכן

ההבדלים בין mx 500 ל-mx 510

Featured Replies

פורסם

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב.

חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף.

אשמח לקבל תשובה בהקדם

פורסם
  • מחבר

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב.

חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף.

אשמח לקבל תשובה בהקדם

פורסם

שייך יותר לפורום "חומרה אחרת וציוד הקפי"

הפרש המחיר בניהם שווה לדעתי ללכת בכיוון הMX510.

נתונים והשוואות בין העכברים

פורסם

אין סיבה של ממש ללכת על ה510 אלא אם יש לך פד מאוד מאוד טוב. זה לא כאילו שהMX500 לא מדויק שצריך את העוד מגה פיקסלים שיש ל510

פורסם

גם אני עשיתי מספר ברורים בקשר לזה והגעתי למסקנה שMX510 הרבה יותר טוב לגיימרים

תשים לב פה על ה טבלה

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982

ה MX510 בעל 5.8 מגה פיקסל לעומת שאר העכברים שבאים עם 4.7 פיקסל

מיזה נובע ש MX510 הוא העכבר הכי מדוייק לגיימרים כבדים !

פורסם

הצבע שונה

והעינית הרבה יותר טובה מה שנותן דיוק הרבה יותר טוב

יש כתבה פה באתר תחפש

פורסם

I to want to bye a mouse....by what i have seen the mx 510 is the best for games.....

but can someone tell me what about the MX 900 Bluetooth?

I have a bluetooth to support the mouse but i am not sure which mouse is the best for games).......(I also have a fUnc pad .....)

פורסם
  • מחבר

I to want to bye a mouse....by what i have seen the mx 510 is the best for games.....

but can someone tell me what about the MX 900 Bluetooth?

I have a bluetooth to support the mouse but i am not sure which mouse is the best for games).......(I also have a fUnc pad .....)

שלום thunder

דבר ראשון נושא שאלתך אינו קשור לנושא זה, שנית יש כתבה אשר מסכמת את היתרונות והחסרונות של הmx 900

דבר שלישי אם אתה לא יודע אנגלית בבקשה תרשום בעברית כי לוקח זמן להבין מה אתה רוצה

פורסם

אתה יכול להביא לינק לכתבה על ה MX900 ?

פורסם

קראתי הרבה ביקורות דרך גוגל ... אבל הוא אמר שיש כתבה מסוימת שמסכמת את היתרונות והחסרונות שלו אז רציתי לראות על איזה כתבה הוא בדיוק מדבר !

בגדול לפי מה שקראתי יש יתרון ל bluetooth על הסט הרגיל וחשבתי לקנות אותו (אם אני יוכל להשיג אותו בארץ)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אני יודע את ההבדלים המספריים של העכברים.

אך האם מישהו השתמש בשני העכברים האלה בין עם סתם או אפילו יותר טוב במשחק והרגיש הבדל.

אשמח לקבל עוד תגובות!

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים