פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים כן , אני יודע שאני יודע לכוון טוב מאוד ואני במילא תותח ... ;D ועכשיו ברצינות (שלא יגידו שזה ספאם ;D ) , כל הדבר הזה נובע בעצם מבאג ולא מזה שהתכוונו שזה יהיה כך , אז אם סוף סוף משנים מנוע אז הגיע הזמן לתקן את זה
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים בכלל לא באג.. עובדה שלא משנים את זה עם כל הגירסאות שיצאו עד היום,ועובדה שרק חלק מהנשקים יכולים לעבור קירות,ואם מדברים על ריאליסטי, תיקח קאלאץ 47 ותירה בקיר ותראה שזה עובר, אולי לא כמה קירות של עובי של 2 מטר, אבל עובר יופי קירות.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים טום , שהיינו קטנים רק שתחלנו לשחק , וזה היה בטא 5.2 או 6.4 , ושם כבר היה את זה , ולא ידענו על זה(ואני בטוח שגם אתה) , פשוט אחר כך ראו בחברה שזה עוזר ושזה טוב מאוד , אז הגבילו את זה רק לנשקים החזקים(דיגל , AK , COLT וכל השאר...)
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים באמת כל הWALLBANGS התחילו מבאג אני זוכר את זה שאם מישהו היה נצמד לקיר דק היה אפשר גם לראות אותו וגם לירות בו... חחח זה היה כיף
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר אני חושב שזה חמוד ונותן פער גדול יותר ברמת המשחק בין נובים לאודביז אבל עדיין עדיף בלי.......אתם חושבים שעכשיו כולם יהיו אפסים ...... או שעדיין גולי יהייה בין הטובים בארץ.... זאת אומרת שהמשחק ידש "חדש" או שזה פשוט כמו לשים סקינים?
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים זו הגירסה הראשונה של הBETA אז אי אפשר באינטרנט אבל אפשר לעשות סתם CREATE ולראות איך זה
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אפשר לשחק צריך למצוא אנשים עם אותה גירסא ולפתוח שרת ביחד מישהוא מעונין? אם כן שידבר איתי בפרטי תודה
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים ממ יש לי תסידיקי לHL2 דרך ה9600XT ..איפה אני מוריד תבטא בסטים ? אני לא רואה אותו ב MYGAMES ולא בחלון הזה שאפשר לקנות בו משחקים..
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מי שכתב שCS מתיימר להיות ראליסטי...אז טועה ובגדול!מה בדיוק ראלי בCS?אם אני יורה לך כדור אחד עם גלוק לראשאתה אמור למות (בניגוד ל72 נזק שאם אני לא טועה זה עושה)ואם אני יורה לך כדור עם דיגל לרגל זהאמור להוריד לך את הרגל בערך, ואם לאאז אתה לא אמור להיות מסוגל לעמוד עליהושלא נתחיל לדבר על רימונים... שהרי הנזקשלהם אפסי יחסית למציאות,לא?ונגיד AWP,אם אתה יורה ברגליים זה עושהבערך 82 נזק,מה הגיוני בזה?זה לא אמור להרוג אותך,אבל זה אמור להורידלך את הרגל מאיפה שפגעת ומטה ולגרום לאיבודמסיבי של דם ולאובדן הכרה (חוסר דם...) ומוותמהירים מאודאז איפה בדיוק הראליסטיות בזה?חוץ מזה,מה לא ראליסטי בכך שרובה תקיפה(קלאץ',m4a1)ורובי צלפים יוכלו לעבור דרך דלתות עץ?או דרך קירות יחסית דקים?אם המשחק היה ראליסטי כדור אחד (2 מקס) היואמורים להרוג אותך, לא משנה אם זה AWP אואם זה גלוק (גלוק PWNZ אגב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.