פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אין לי מושג...קח חוט חשמל שחור ופתח אותו, זו השיטה הכי נוחה וזולה כי אם באמת תמצא גומי U - ישחטו אותך במחיר.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר שישחטו אני לא רוצה קילומטר... כולה מטר וחציניסיתי עם חוט חשמל, לא יוצא משהו.. :\
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים כעקרון אנשים שכתבו פה אמרו שהם קנו במוסכים...תלך לאיזור המוסכים של חיפה ושם תקנה...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר הלכתי לאביזרי רכב, שזה מעיין מוסך שכונתי, לא היה להם והוא אמר שגם לא נראה לו שיהיה במוסכים אחרים
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים גם אני צריך ( גומי וגם פרספקס ) באזור ב"ש ... אולי מישהו שכבר קנה שיגיד איפה ??? ??? ???
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים ExTazy הסברתי לך כבר איפה אתה יכול להשיג , אם אתה לא רוצה להשיג בדרך הזאתי אתה יכול לפרק מכל מקום חתיכת פרפסקס .כמו כן לא יפה ולא מכובד להידחף לדיום של מישהו אחר
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים שמע גבר אני קניתי שם את הפרספקס לחלון שליאם זכור לי נכון היה שם גומיאבל בכלל יש שם דברים מגניבים
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר פרספקס אני ממליץ לקנות מתחת לבהיים (מצטער אין לי מושג איך כותבים את זה) יש שם חנות קטנה ממש זולה עם פרספקס ותחליפים טובים, דבק דו צדדי וכל מה שצריךאבל לצערי אין שם גומי U, כמו שהציעו קודם אני יחפש בחנויות אלומיניום ונראה אם יוכלו לעזור לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.