עבור לתוכן

חיבור רשת 3 מחשבים

Featured Replies

פורסם

אוקיי , לבן דוד שלי יש שלושה מחשבים בבית , ויש לו מודם ADSL על USB , כזה לבן , עכשיו , אני שואל , האם אפשר לחבר את המחשב של בן דוד שלי מהכרטיס רשת לראוטר , ליצור שיתוף , והראוטר ישתף את זה לשאר המחשבים?

או , איך אני צריך לחבר את זה ואיך מומלץ?

פורסם

תנסה לחבר את המחשבים לראוטר ובמחשב שמחובר למודם תשתף את ההתקשרות. לא בטוח שזה יעבוד, לא ניסיתי דבר כזה.

אבל יהיה לו עדיף בכל מקרה להחליף את המודם USB במודם את'רנט.

פורסם
  • מחבר

כן את זה כבר הבנתי(באמת שאני לא מטומטם , חיברתי כבר הרבה רשתות) , אני פשוט רוצה לדעת אם זה יעבוד או לא , ואם לא נקנה מודם אית'רנט...

פורסם

תנסה, אני לא בטוח כל כך שזה יעבוד.

ושוב, בכל מקרה עדיף מודם את'רנט.

פורסם

זה יעבוד, כי הראוטר יעשה את הפעולות הפשוטות של הסוויץ' שמובנה בו, ולא הרבה מעבר לזה. הראוטר לא יחייג, לא יספק firewall אם מובנה בו (מעבר ל-NAT) ובעצם יתפקד כסוויץ' לכל דבר. קנה ראוטר רק אם יש אפשרות שהוא יעבור למודם רשת, אחרת חבל על הכסף, קנה סוויץ'.

ואם הוא ישתמש בראוטר הוא יצטרך לבטל את כל מה שקשור לשימושים שלו כראוטר בהגדרות על מנת לא ליצור 2 gateways ברשת

פורסם

זה יעבוד, כי הראוטר יעשה את הפעולות הפשוטות של הסוויץ' שמובנה בו, ולא הרבה מעבר לזה. הראוטר לא יחייג, לא יספק firewall אם מובנה בו (מעבר ל-NAT) ובעצם יתפקד כסוויץ' לכל דבר. קנה ראוטר רק אם יש אפשרות שהוא יעבור למודם רשת, אחרת חבל על הכסף, קנה סוויץ'.

ואם הוא ישתמש בראוטר הוא יצטרך לבטל את כל מה שקשור לשימושים שלו כראוטר בהגדרות על מנת לא ליצור 2 gateways ברשת

אין שום בעיה בשני ראוטרים ברשת. כל האינטרנט זה מילירד וחצי ראוטרים :lol:

אתה יכול להגדיר בשני המחשבים ללא המודם שהראוטר חומרה הוא ה gateway ובמחשב עם המודם להגדיר שיתוף רגיל.

הראוטר אמור לזהות את השיתוף כעוד ראוטר ולעבוד רגיל, זה לא משהו מיוחד בישבלו. :hat:

בכל מיקרה, למה ראוטר??? למה שוויטץ??? סתם יקר

חבר את שני המחשבים ישירות למשב ה"ראשי" (כן שני כרטיס רשת), תיצור "גשר" network bridge ע"י בחירה של שניה הכרטיסים בו זמנית וכפתור ימני... זה יעשה ששני הכרטיסים הם בראוטר חביב ותוכנתי

תיצור שיתוף אינטרנט על החיגן ותבחר הגשר בכרטסי הרשת והכול יעבוד פרפקטו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים