עבור לתוכן

6800 של Leadtec כרטיס משתלם??

Featured Replies

פורסם

בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי :jump:

וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ..

אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת:

64 3200+

8kda3j

512 x 2 corsair 2.5cl

יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה..

סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא..

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם

המערכת שלך תסחוב טוב, הכרטיס הזה משתלם כי הוא מגיע עם קירור רצחני, וזה אומר אוברקלוק נאה שמסוגל אפילו לעבור את האולטרה(במידה ואתה מדבר על GT).

זה הכרטיס הכי משתלם היום לדעתי (בטווחי מחירי ה high - end) מבחינת עלות מול ביצועים .

אתה יכול להיות רגוע.

D:

פורסם
  • מחבר

חבר אני מדבר על 6800 רגיל..

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה?

פורסם

ה6800 כרטיס מעולה לא שמעתי על פגם בכרטיסים של MSI מה שכן שמעתי עליהם שניתן לפתוח להם את ה4 צינורות עיבוד שסגורות (גם לא בטוח) בכול מקרה המערכת שלקחת מצויינת רק דבר אחד לא הבנתי למה זיכרון כול כך יקר לא עדיף לקחת כמות יותר גדולה של זיכרון באותו המחיר?

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לקחת יותר זיכרון ממש שלקחתי באותו מחיר??

פורסם

יש ב MSI 16 צינורות (הגירסא היחידה שהיא רגילה עם 16 במקום 12) ויש שמועה שאלו הנעולים פגומים בחלקם או ברובם.

(אבל אילו רק שמועות, שיש לקחת בערבון מוגבל.)

אם זה הרגיל, שיש לו זיכרון DDR1 פשוט, אני מעדיף לחכות לחודש 10 כ6600 יגיע בגירסת PCI לארץ, לא חושב שיהיה פער גדול בביצועים, אבל בהחלט יהיה במחיר.

פורסם

לפותח הת'רד,

הוא התכוון שבמחיר שאתה קונה את צמד הסטיקים של קורסאייר, אתה יכול לקנות 3 סטיקים של 512 של A-DATA למשל...

פורסם
  • מחבר

ואני לא יחושב בהבדלים??

ואפשר להתקין 3 סטיקים של זיכרון על המחשב הזה??!?

פורסם

אתה יכול לשים גם 4 סטיקים של זיכרונות שכול אחד מהם הוא 1 GB :lol: :lol: :lol:

ולפי חישוב מהיר ביותר שלי.... אך מדוייק הגעת לתוצאה של 4GB 4000MB

של RAM DDR או מה שאתה לא רוצה...... :-* :lol: :lol: :lol::hat:

פורסם

יש ב MSI 16 צינורות (הגירסא היחידה שהיא רגילה עם 16 במקום 12) ויש שמועה שאלו הנעולים פגומים בחלקם או ברובם.

(אבל אילו רק שמועות, שיש לקחת בערבון מוגבל.)

אם זה הרגיל, שיש לו זיכרון DDR1 פשוט, אני מעדיף לחכות לחודש 10 כ6600 יגיע בגירסת PCI לארץ, לא חושב שיהיה פער גדול בביצועים, אבל בהחלט יהיה במחיר.

ה6600 לא אמור להיות ברמה של ה6800 וזה לא משנה אם יהיה לו DDR2 או 1 ככה שה6800 עדיף.

ובקשר לזיכרון אתה תחושב הבדל כרגע יש משחקים שדורשים כמות גדולה מאוד של זיכרון ג'יגה וחצי יהיה עדיף על 1 לעומת זאת ההבדל בין קרוסאייר לחברה אחרת יותר זולה לא יורגש.

פורסם
  • מחבר

אנשים אני לא ממש הבנתי ועכשיו על תסטלבטו עלי אפשר להתקין יותר מ2 סטיקים על המחשב?!

עד עכשיו חשבתי שאפשר רק 2

אני יכול לשים 3x512 או 1x1024 and 1x512

או שאני יכול לבחור בין שני האפשרויות?!?

פורסם

אתה יכול לשלב איך שאתה רוצה, אבל:

1. זה תלוי בלוח אם שלך, בחלקם אפשר רק 2 סטיקים של DDR 400, בחלקם 3, ובחלקם 4.

2. אתה יכול לשלב אבל אם תשים סטיק של DDR 333 ואחד של 400, שניהם יעבדו על 333Mhz.

פורסם

מי קבע שאפשר לפתוח צינורות רק ב-msi אמרו שניסו רק ב-msi ? בנוסף אמרו שבכל כרטיסי ה-6800 של כל החברות יש את אותו מעבד בדגם הרגיל,ה-ultra

וב-gt .לכן בלי הטעיות,תבדקו ואז תענו למי ששואל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים