פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אני לא מתקוון פרטנית ולא מספרים מדוייקים .. אלא כללית מהמראה .. כשאתה צופה פעם אחת בנורה רגילה ופעם אחת בנורת UV איפה יותר מהיר ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים את ה"אור" שקטודת הUV מפיצה אתה לא רואה, רק אם יש בסביבה צבעים שרגישים לUV הם יזהרו, אבל הקטודה לא מפיצה אור בסגנון קטודה רגילה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר וואללה תודה .. לא ידעתי ...יש לי שאלה איך בכל מתחברת הקטטודה למחשב ? שמעתי שיש איזו פלטה ואליה מתחברת הקטודה .. לא ?ועוד שאלה קטודה ונאון זה אותו דבר ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים קטודה ונאון זה לא אותו דבראבל כול תאורה שנמכרת תחת השם "נאון" למחשב, זאת קטודההאור של הצבע, והאור של ה UV לא מסתדרים ביחד, כמו כל תאורה אחרתאם תשים קטודה כחולה וקטודה אדומה, באמצע הצבע "יחתך"אם תשים קטודת אור וקטודת UV, הUV יבוטל עד קצה האור של הקטודת צבעמבחינת רוחק תאורה אם מדליקים כל אחד בנפרד? הקטודת צבע מגיע קצת יותר רחוק..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים את ה"אור" שקטודת הUV מפיצה אתה לא רואה, רק אם יש בסביבה צבעים שרגישים לUV הם יזהרובדיוקהנורה עצמה לא רגישה לUV כי היא זאת שמפיצה את האורבדרך כלל מצפים אותה בחומר רגיש לUV
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר לא ממש הבנתי ... אתה יכול להביא לי תמונה של מארז עם קטודה רגילה ומארז עם קטודת UV . כדי שאני יראה את ההבדל ?ומה יקרה אם אני ישים שתי קטודות אחת ליד השנייה ( אחת צבע ואחת UV ) אז גם יהיה צבע וגם יזהרו דברים שרגישים לUV ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים למה שלא תסתכל בגלריית המודינגאני בטוח שתמצא שם מלא פרוייקטים עם שני הסוגים בנפרד ובייחד
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר זה לא יתן לי שום דבר אם אני אסתכל בגלריה כי אני לא יודע מה זה UV ומה זה רגיל .. אז מישהו יכול לתת לי תמונה של מארז עם UV ותמונה של מארז עם קטודה רגילה ?ומה יקרה אם אני ישים שתי קטודות אחת ליד השנייה ( אחת צבע ואחת UV ) אז גם יהיה צבע וגם יזהרו דברים שרגישים לUV ?בבקשה תענו לי ... תודה מראש ...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אם היית קורא את ההודעה שלי היית מבין, כבר עניתי על זה...קרני אור מבטלות את אפקט ה UV, ככה שאם היו שני קטודות יחד, לא תראה את האביזרים זוהרים (אלה שרגישים ל UV..)אולי טיפה אבל לא משהו מורגש..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אההה תודה על ההסבר ... מישהו יכול לתת לי שתי תמונות ( אחת של מארז עם קטודת צבע ואחת עם מארז עם קטודת UV ) ??? ואני כבר יראה מה יותר יפה ומה יותר מתאים לי ויקנה ..... תודה מראש ..........
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים זהו, שהקטודת UV לא תאיר לך את המארז, ולא תעשה צבע על הפח או מה שלא יהיה מבפנים.. רק תגרום לאביזרים (שרגישים ל UV) לזהורהינה דוגמא:http://www.pcsforeveryone.com/loadImage/neongreen.jpgלא רואים משהו בתמונה אבל מקווה שזה ממחיש..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר וואללה זה ניראה נחמש רק שאין לי שום דבר רגיש לUV במארז אז כניראה אני ישים קטודת צבע במארז .... ניראה כבר ...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים כן, UV זאת הוצאה לא קטנהלא מספיק סליבים זוהרים לספק, צריך גם איזה כבלים ומאוררים שהיו זוהרים ב UV...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.