עבור לתוכן

בעיות ב-upload באימיול בכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

להלן המפרט חיבור שלי:

מודם motorola surfboard שחור

מהירות 750/96

Emule Sivka MOD v0.43b sivka v13b2

יש לי בעיה בUPLOAD, אני לא מצליח לשגר יותר מ 6KB/s וזה מתחיל להרתיח אותי >:(, מול נטויזן הרצנו בדיקה של אפלאוד וייצא לי מהירות של 10.96 ומול רשת הכבלים ביצעתי בדיקה ויצא לי 12.94, מסתבר ששם הכל בסדר אבל עדיין אני מעלה קבצים במהירות של לא יותר מ-6 (ותבינו, מדובר במקסימום של 6, ז"א שרוב הזמן הוא על 3, 4 או 5.)

אני שמתי לב לעוד משהו, למרות שרוב הזמן אני לא מתייחס לזה, למטה רשום כמה טוטאל העלאה/הורדה האימיול מפיק ומשום מה אני רואה מספרים כמו 4 בטוטאל כאשר בחיבורים מופיע חיבור אחד מסכן של 1.6 או משהו כזה, וזה לא נמשך לאיזה כמה שניות אלא לכמה דקות, האם יכול להיות שמדובר בליצ'רים?! ואם כן איך אני מחסל את התופעה, מעלה את החיבור שלי לנומינלי (10-11 קבל"ש) ונותן פה חיוך כ-ז-ה גדול בפורום פה שהכל הסתיים?!

ד"א,

* החלפתי למוד של סיבקה לפני איזה שעה והכל אותו דבר.

* המוטורולה מחובר עם כבל רשת ולא USB (החלפתי אתמול) וזה גם לא עזר.

* שהייתי גולש עם ADSL היה בובה של גלישה, רק שאת האינטרנט בכבלים אני מקבל חינם מהוריי חברתי עקב אי שימוש מצידם באינטרנט במבצע של הTV.NET.

* אם יש עוד שאלות שיכולות לעזור לכם לעזור לפתור ת'בעיה תגידו.

בתודה רבה,

ארז

פורסם

אם בבדיקות מול הספקית ומול חברת הכבלים אתה שולח כמו שצריך, אני בספק אם זאת אכן בעייה ברשת שלך. לדעתי זאת סתם בעייה בתוכנה או בהגדרות שלה.

ניסית לשלוח עם תוכנות אחרות?

פורסם
  • מחבר

אם בבדיקות מול הספקית ומול חברת הכבלים אתה שולח כמו שצריך, אני בספק אם זאת אכן בעייה ברשת שלך. לדעתי זאת סתם בעייה בתוכנה או בהגדרות שלה.

ניסית לשלוח עם תוכנות אחרות?

עם אילו תוכנות למשל?

פורסם

ICQ? כל תוכנה שאתה יכול לשלוח בה קובץ למישהו אחר (כשאתה שולח לאדם ספציפי ויודע שהוא יכול לקבל במהירות השליחה המקסימלית שלך)... חסרות כאלה?...

נ.ב.- לא מצטטים הודעה מעליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים