פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים שלום כולם!היום חתכתי חתיכת פח כדאי להתאמן אז אני כזה חותךפתאום הדרמל לא עובדאחר כך יצא כזה התפסן הזה השחור למעלהוהקפיץ היה עקום הקיצר החזרתי את התפסן הסתדר הדרמל..אני בא להחליף ראש פתאום לא יוצא לי!!!אני בא להוציא הדרמל נשבר כזהצריך עזרה דחוףףףףףףף!!!תודה!
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לא חיזקת את התופסנית כמו שאמרתי ושאתה מוציא ראש אז אתה משחרר את התופסנית..ד"א אתמול ניתקע לי המחשב אז לא עניתי לך..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים נראה לי אני יודע , אתה מדבר על התופסן שמחזיק את הראש בכדי שתוכל להבריג אותו החוצה ולהחליף ראש ?, אז עכשיו כאשר אתה לוחץ על זה שזה יחזיק לך את הראש הוא לא מחזיק ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר כן בדיוקקק!!!מתי שאני בא להוציא ראש הדרמל בא להתפרק.......איזה באסההההה.............. :'(
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אתה דפקת את התופסן זה קרה לי איזה פעם שבטעות נלחץ לי הסטופר , שום דבר ממש עכשיו יעזור לך , אני בקושי הצלחתי לסדר את זה .
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים שום דבר ממש עכשיו יעזור לך , אני בקושי הצלחתי לסדר את זה . אז למה שלא תנסה להסביר לו איך אתה הצלחת בסופו של דבר?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים פתחתי את הדרמל לשניים ............יש את הציר שמסתובב ועליו יש כמו בקע שבתוכנה נכנס המעצור , תנסה ליישר אותו , כי לפי מה שהיה אצלי הדפנות נשחקו , זה יהיה ממש קשה לסדר אם בכלל אפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.